BRENNHET: Etter en fantastisk start på Real Sociedad-karrieren er Martin Ødegaard et stort samtaleemne før Norge møter Spania på Ullevaal lørdag kveld.
BRENNHET: Etter en fantastisk start på Real Sociedad-karrieren er Martin Ødegaard et stort samtaleemne før Norge møter Spania på Ullevaal lørdag kveld. Foto: Bildbyrån

Landslagssjefen avviser at Martin Ødegaard hadde gått inn i Spanias ellever

– Vi har et stort utvalg, sier Spanias landslagssjef Robert Moreno.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joshua King tror Martin Ødegaard kunne tatt en plass på det spanske landslaget, men landslagssjef Robert Moreno er klar på at Real Sociedad-spilleren ikke er god nok.

– Beklager, men nei. Jeg vil ikke være respektløs, men spillerne vi har er best skikket til å en plass i laget vårt. King og Ødegaards meritter og utvikling den siste tiden endrer ikke det. Vi har et stort utvalg, sier Robert Moreno på TV 2s spørsmål på pressekonferansen dagen før Norge og Spania møtes i EM-kvalifiseringen i Oslo.

Martin Ødegaard har fått en fantastisk start på utlån i Real Sociedad. I september ble han kåret til månedens spiller i La Liga.

Spanias landslagssjef avkrefter at de har en plan for å stoppe Ødegaard.

– Han gjør det utrolig bra, men det er ingen spesifikk plan for å stoppe en bestemt spiller. Det er flere gode spillere i det norske laget, som Joshua King og Stefan Johansen, men vi vil ikke legge en spesifikk plan for å stoppe ham eller noen andre spillere, sier Robert Moreno.

Moreno fikk også spørsmål om hva Ødegaards sterke form betyr lørdag.

– Det kan hende de kommer med en annen tilnærming og styrke enn sist, men alle spillere utvikler seg, og om Martin Ødegaard spiller her eller der er ikke avgjørende for Spanias innsats i kampen, sier landslagssjefen.

Da Spania og Norge møttes på Mestalla i mars, vant spanjolene 2-1.

Lad opp til Norge-Spania lørdag fra klokken 18.55 (kampstart 20.45)