– EN MISFORSTÅELSE: Da Diletta Leotta ble utsatt for sexistiske tilrop gikk videoen viralt, men selv tar hun Napoli-fansen i forsvar.
– EN MISFORSTÅELSE: Da Diletta Leotta ble utsatt for sexistiske tilrop gikk videoen viralt, men selv tar hun Napoli-fansen i forsvar. Foto: Instagram

– Det føles som alt jeg gjør går viralt

Diletta Leotta (28) forsvarer Napoli-fansen etter sexistiske tilrop.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bildene gikk verden rundt da det italienske tv-ankeret ble utsatt for uønskede tilrop fra Napoli-fansen.

«Fuori le tette», en oppfordring om å vise puppene, ble ropt ut av en hærskare i det Leotta gikk forbi. Hun svarte med å vende tommelen ned.

Likevel tar hun Napoli-fansen i forsvar.

– Det var en misforståelse. Napoli-fansen støttet meg gjennom kampen, og de forsøkte å gå lenger etter Napoli vant, men det var en spøk. Min reaksjon var en del av øyeblikkets ironi, sier Leotta ifølge the Sun.

Det er langt fra første gang det blir oppslag rundt Leotta, som nå dekker Serie A for streamingtjenesten DAZN. Derfor var hun ikke overrasket over furoren som oppstod etter Napoli-fansens synging.

– Noen ganger føles det som alt jeg gjør går viralt. Om jeg trener på treningsstudioet eller danser på en klubb… Så jeg ble ikke overrasket, men jeg forventet ikke at denne saken skulle krysse så mange grenser, medgir hun.

I 2016 ble hun utsatt for et hackerangrep, der nakenbilder av henne ble stjålet fra hennes iCloud og lagt ut på nettet.

Blant de som reagerte på bildetyveriet, var Mario Balotelli.

– Alle er fri til å gjøre hva de vil med kroppen sin, på godt og vondt. Folk som misbruker denne situasjonen er r***høl, tvitret han.

Det betød mye for 28-åringen.

– Jeg satte virkelig pris på Mario Balotellis gest og støtte. Jeg følte at jeg ikke var alene ved den anledningen, og innså at problemet er mye vanligere enn jeg noen gang hadde forventet, sier hun.

Leotta gikk naturlig nok til myndighetene etter overgrepet hun ble utsatt for.

– Jeg anmeldte det. Ikke bare for å beskytte privatlivet mitt, men som en av mange kvinner som trenger å slå tilbake på grunn av de samme problemene.