Samuelsen påførte RBK deres første tap siden juni

Martin Samuelsen ble matchvinner mot RBK. Etterpå raste keeper André Hansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Haugesund - RBK 2-1

Se målene øverst

Det var annen gang denne sesongen at Haugesund slo RBK. Tidligere i sesongen vant de 2-0 på Lerkendal, et tap som endte med krisemøte på Rosenborg-brakka.

Søndag kveld var det Martin Samuelsen (22) som ble matchvinner.

Horneland forlot jobben som Haugesund-trener for å ta over trønderne i januar. Gjensynet med hans gamle hjemmebane ble alt annet enn fortreffelig. Gjestene så ut til å ha berget poeng da Bjørn Maars Johnsen scoret til 1-1 sju minutter før slutt, men Martin Samuelsen satte inn den avgjørende scoringen for hjemmelaget like etter.

Dermed gikk RBK på sitt første serietap siden juni.

Sint Hansen

RBK-keeper André Hansen var illsint da Haugesund satte inn sin avgjørende scoring. I intervjuet med Eurosport etter oppgjøret var han krystallklar.

– Jeg er møkklei. Møkklei, rett og slett. Det er så tannløst, og det går så sent og det er så statisk. Det er de samme spillerne som var her i fjor, men vi klarer ikke å utvikle oss. Det er ikke et jævla snev av utvikling, sa en opprørt Hansen.

Han pekte på manglende kvalitet offensivt, og at motstanderne slipper altfor lett til. Hansen fikk støtte av Horneland.

– Jeg er helt enig med ham. Vi har hatt åtte gode kamper i e-cupkvalifiseringen. Bortsett fra det er det for lite kvalitet og for lite tempo. Det er dødt. Vi er ikke i nærheten av der vi skal være, sa han til Eurosport.

Trønderne ligger på fjerdeplass, men nå begynner det å se tøft ut å sikre medalje. De er fem poeng bak Odd på tredjeplassen. Haugesund ligger trygt plassert på en åttendeplass.