Landslagsgutta på Flensburg slo Elverum

Elverum hang tidvis greit med borte mot Flensburg-Handewitt, men ble et nummer for liten og tapte 19-26 i sin andre mesterligakamp på øverste nivå.

Magnus Abelvik Rød var en av landslagsgutta på Flensburg som slo Elverum i Mesterligaen. Foto: Vidar Ruud

Den norske sluttspillmesteren fikk en håndballeksjon i 24-34-tapet mot Aalborg på hjemmebane i helgen. Onsdag ble ikke laget like avkledd, men det tyske storlaget ble like fullt en for sterk motstander.

Gøran Johannessen bidro med fire scoringer for Flensburg, som økte tempoet og stakk ifra etter at Elverum reduserte til 14-16 i annen omgang. På de neste fem minuttene scoret tyskerne seks ganger, og ledelsen var brått økt til 22-15.

Derfra og ut handlet mye om å begrense tapet for Elverums del. Sigvaldi Gudjónsson scoret seks ganger og bidro dermed godt offensivt gjennom hele kampen. Til pause var stillingen 12-9 i Flensburgs favør.

For Flensburg banket Magnus Abelvik Rød inn tre mål. Også Magnus Jøndal og keeper Torbjørn Bergerud spilte kampen for vertene. Jøndal misbrukte to straffekast, ifølge Østlendingens direkterapportering fra kampen.

Elverum ligger sist i mesterligaens gruppe A med to strake tap. Flensburg har vunnet sine to kamper og topper tabellen før resten av runden spilles i helgen.