FORLENGET: Ole Gunnar Solskjær sammen med Victor Lindelöf etter at svensken signerte på ny kontrakt.
FORLENGET: Ole Gunnar Solskjær sammen med Victor Lindelöf etter at svensken signerte på ny kontrakt. Foto: Manchester United

Stopperprofil skrev under på ny femårskontrakt med Manchester United

Manchester Uniteds svenske stopperprofil Victor Lindelöf har signert på en ny kontrakt som strekker seg frem til juni 2024.

Det melder Manchester United på sine hjemmesider onsdag. Klubben opplyser samtidig at de har sikret seg en opsjon på å forlenge kontrakten i ytterligere ett år med 25-åringen.

– Fra den dagen jeg ankom her har United føltes som hjemme. Jeg har vokst både som person og spiller i løpet av de to årene jeg har vært her, og jeg er takknemlig for all hjelp og støtte jeg har fått. Jeg elsker å spille fotball, og nå er mitt mål å gi noe tilbake til fansen for den støtten jeg har fått med å vinne troféer, sier Victor Lindelöf i en kommentar til kontraktsforlengelsen.

Victor Lindelöf kom til Manchester United fra Benfica i 2017, og har så langt spilt 74 kamper for klubben. Etter en trå start på sin United-karriere har stopperen, som har foreløpig spilt 31 landskamper for Sverige, spilt seg til fast plass i startoppstillingen.

Manager Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med at svensken skrev under på en ny kontrakt.

– Victor har etablert seg som en viktig del av laget vårt. Han bringer ro på banen, og er fast bestemt på å hjelpe laget til suksess. Jeg er ekstremt glad for at han dedikert fremtiden sin til Manchester United. Vi ser frem til å jobbe sammen fremover og sørge for at Manchester United kommer tilbake der hvor alle vet at vi hører hjemme, sier Solskjær ti klubbens hjemmeside.

Lindelöf deler ambisjonene til Solskjær.

– Alle vet at alle i denne klubben deler oppfatningen om å gjøre alt for å sørge for at Manchester United kommer tilbake der klubben hører hjemme, slår han fast.