Liverpool solgte Steven Gerrards fetter til Serie A-klubb

Bobby Duncan (18) forlater Liverpool til fordel for Serie A-klubben Fiorentina.

Det bekrefter Liverpool på sine hjemmesider.

18-åringen har skrevet under på en treårkonstrakt, med opsjon på ytterligere to år, med italienske Fiorentina.

Duncan, som er fetteren til Liverpool-legenden Steven Gerrard, koster ifølge Sky Sports News omlag 22 millioner kroner i overgangssum. Liverpool har også sikret seg 20 prosent av overgangssummen dersom Duncan blir videresolgt senere i karrieren.

– Jeg ønsker å takke alle i Liverpool, trenerne, støtteapparatet og spillerne, for å å ha bidratt til min utvikling i klubben. Jeg går videre med helt spesielle minner. Takk, YNWA, skriver Bobby Duncan på Twitter etter overgangen.

Duncan ankom Italia med sin omstridte agent Saif Rubie mandag ettermiddag, og etter å ha bestått den medisinske sjekken, signerte han kontrakten med Fiorentina.

Agenten Rubie publiserte forrige uke et åpent brev hvor han kom med grove beskyldninger mot Liverpool, som nektet å slippe unggutten tidligere i sommer.

– Grunnen til at han mistet U23-kampen på mandag var fordi han har slitt med tunge mentale problemer med alt stresset klubben har satt ham under. Det har skjedd på grunn av at klubben har sagt at han kan forlate klubben, før de så står i veien for hans vilje, stod det blant annet i uttalelsen fra Duncans agent.

– Det er trist at en klubb som Liverpool kan slippe unna med psykisk mobbing og for å ødelegge livet for en ung mann, skrev Rubie videre.

Agenten fikk mye motbør i etterkant, og har siden slettet Twitter-kontoen sin.

Liverpool FC skrev i et svar at de var skuffet over anklagene, men at de ikke ønsket å bidra til spekulasjoner eller offentlig diskusjon.