SPEIL-SELFIE: Romelu Lukaku har lagt ut et bilde av seg selv i bar overkropp.
SPEIL-SELFIE: Romelu Lukaku har lagt ut et bilde av seg selv i bar overkropp. Foto: Instagram / @romelulukaku

Lukaku slår tilbake med lettkledd bilde

Romelu Lukaku (26) viser fingeren til kritikerne etter snakk om vekten hans.

Inter har brukt nesten 650 millioner kroner for å få tak i Romelu Lukaku, men belgieren skal ha kommet overvektig fra Manchester United, ifølge italienske Corriere dello Sport.

Lukaku, som skal veie 104 kilo – minst fire kilo menn enn det Inter mener er ideelt, skal stå i fare for å miste Serie A-åpningen mot Lecce 26. august på grunn av overvekten.

Den tidligere Manchester United-spissen hevder imidlertid å være klar til kamp, for han har tatt et bilde av seg seg selv og sine synlige magemuskler og delt på Instagram.

– Ikke verst for en feit gutt, skriver Lukaku, som også har lagt til en langefinger-emoji.

Het Laatste Nieuws skriver at Lukaku veide 100 kilo allerede i Anderlecht som 16-åring. Da han ble Chelsea-spiller, veide han ifølge den belgiske avisen 101 kilo. I Everton skal han ha vært én til to kilo lettere.

Samme avis skriver at Lukaku ble satt på en diett i fjor for å gå ned i vekt. Lukakus tidligere assistenttrener på Belgia, Thierry Henry, har ment at Lukaku bør gå ned i vekt for å bli enda friskere og holde ut i 90 minutter.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville slaktet angriperen tidligere i sommer.

– Han innrømmet at han var overvektig! Han er over 100 kilo. Han er en Manchester United-spiller. Han kommer til å score mål og gjøre det bra for Inter, men uprofesjonalitet er smittsomt, skrev Neville på Twitter.

Med Mauro Icardi i fryseboksen, er det sannsynligvis den 17 år gamle angriperen Sebastiano Esposito som vil starte ved siden av Lautaro Martínez i Inter-angrepet mot Lecce dersom blir Lukaku blir veid og funnet for tungt.

Det vil i så fall være Serie A-debuten til talentet, som har imponert i sommerens treningskamper.