Solskjær mener unggutt setter stjernene i skyggen

Da Ole Gunnar Solskjær ble bedt om å sammenligne avslutningsegenskapene til Marcus Rashford og Anthony Martial, trakk manageren frem en helt annen spiller.

Se Wolves mot Manchester United på TV 2 Sport Premium og Sumo mandag kl. 20.15.

Anthony Martial er blitt flyttet opp på topp sammen med Marcus Rashford denne sesongen. I seriepremieren fungerte det glitrende med to scoringer av Rashford og én fulltreffer av hans franske spisspartner.

Til tross for den fantastiske starten på sesong med 4-0-seier over Chelsea, trekker Ole Gunnar Solskjær frem en helt annen spiller når Manchester United-manageren blir bedt om å sammenligne Rashford og Martial avslutningsegenskaper.

– De har fortsatt en vei å gå, for Mason Greenwood er en mer naturlig avslutter enn begge, sier Solskjær etterfulgt av et blunk på pressekonferansen før mandagens bortemøte med Wolverhampton.

Greenwood imponerte i sommerens sesongoppjøring med to mål. Mot Chelsea ble 17-åringen byttet inn i sluttminuttene. Greenwood venter imidlertid fortsatt på sin første scoring for Manchester United.

Solskjær kommer med en etterlysning til både Rashford og Martial.

– Jeg ønsker at de skal score enkle mål. Det handler litt om bevegelse. Hvis de klarer å score fem enkle mål hver, er det ti mål ekstra, sier Solskjær.

Solskjær åpner likevel for at Rashford og Martial kan bli brukt på kanten.

– Anthony spilte midtspiss under van Gaal, men har så vært ute til venstre de to siste årene. Han og Marcus kan spille i begge posisjonene. Noen ganger blir det Marcus i midten, Anthony til venstre eller Daniel James til venstre. Kanskje én av dem på høyre, sier Manchester United-manageren.