Soccer Football - Premier League - Liverpool v Norwich City - Anfield, Liverpool, Britain - August 9, 2019   Liverpool's Mohamed Salah during the warm up before the match    Action Images via Reuters/Carl Recine    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Soccer Football - FA Community Shield - Manchester City v Liverpool - Wembley Stadium, London, Britain - August 4, 2019  Manchester City manager Pep Guardiola inside the stadium before the match   REUTERS/David Klein

Salah reagerer på Guardiola-uttalelse: – Jeg visste ikke at han hadde sagt det

Mohamed Salah mener at om Pep Guardiola hadde et valg, så ville han valgt å vinne Champions League.

Manchester City-manageren har tidligere sagt at Premier League er den viktigste turneringen å vinne og sammenlignet Champions League med gambling.

– Champions League er en viktig turnering og vanskelig å vinne. Men jeg ville ikke gått til et casino og satse alt jeg har på meg på syv kamper. Det vil jeg ikke, sa Guardiola tidligere denne måneden ifølge The Guardian.

Sist Pep Guardiola vant mesterligaen var året 2011 og han var trener for Barcelona.

Liverpool er de ferskeste mesterne av den gjeve klubbturneringen og Mohamed Salah reagerer på City-managerens uttalelser om at Premier League er den viktigste turneringen å vinne.

– Helt ærlig, så viste jeg ikke at han (Guardiola) hadde sagt det. men jeg tror om du hadde gitt han valget om å en av de, så ville han valgt Champions League, sier Salah i eksklusivt intervju med CNN.

– Det er min mening. Jeg snakker ikke om hans, men om min mening. Det er den største turneringen i fotball, alle vil vinne den, sier Premier Leagues toppscorer forrige sesong.

Mohamed Salah, som scoret det første målet i Liverpools 2-0-seier over Tottenham i Champions League-finalen, mener turneringen overgår Premier League.

– Hver trener og spiller vil vinne den, alle drømmer om å vinne den. Selvsagt er Premier League også en stor turnering, men Champions League er fremdeles den største, forklarer egypteren ser tilbake til finalen som ble spilt i Madrid.

– Det var en drøm for alle, byen og spillerne. Å vinne Champions League er fantastisk og veldig stort. Alle opplevde det spesielle øyeblikket. Jeg følte meg som en gutt som fikk drømmen min oppfylt, forteller Mohames Salah.

Både Liverpool (4-1-seier over Norwich) og Manchester City (5-0-seier over West Ham) startet sesongen med overbevisende resultater.

Nå har Jürgen Klopp og Liverpool tatt turen til Istanbul hvor de møter Chelsea i UEFA Super Cup-finalen onsdag kveld.

Salah ser frem til å kjempe om et nytt trofé.

– Jeg elsker disse kampene. Store kamper og en finale. De har lyst å vinne den med sin nye manager, og vi har lyst å vinne den, forteller Salah til CNN.

Chelsea fikk en langt tøffere start i den hjemlige ligaen og gikk på et sviende 0-4-tap for Premier League-rival Manchester United.