Louis Fowler (11) og lillebroren Isaac (10) ventet spent utenfor Melwood for å se sine Liverpool-helter etter en trening. Eldstemann fikk øye på Mohamed Salah i en bil, og startet å løpe etter bilen for å få kontakt med den egyptiske stjernen.

Det gikk ikke helt etter planen. Den unge supporteren ble så ivrig da han fulgte bilen, at han løp rett i en lyktestolpe. Louis slo seg stygt, men det glemte han fort da han oppdaget hva som var i ferd med å skje.

Salah hadde nemlig fått med seg guttens uhell, og snudde bilen for å sjekke hvordan det gikk med han. Stjernen kjørte tilbake til gaten brødrene bor i som ligger i nærheten, og overrasket den skadde unggutten som ble båret hjem.

Til Louis og lillebrorens store glede fikk de snakke og ta bilde med sin store helt.

– Han spurte om det gikk bra med guttene, og ga de en stor klem. Det var akkurat det de trengte. De ble kjempeglade, og glemte at Louis hadde skadet seg, sa stefaren, Joe Cooper, ifølge BBC.

Guttene hadde brukt hele sommerferien på å prøve å få et bilde av sine fotballhelter. Selv om det ikke gikk helt etter planen, synes elleveåringen det var helt fantastisk å møte stjernen.

– Jeg tror Salah snudde fordi han var bekymret for meg. Vi forventet ikke at han skulle komme i det hele tatt, men han kom kjørende og sjekket om jeg hadde det bra, sa Louis til BBC.

– Det var helt fantastisk, sett bort fra nesen min. Det er veldig snilt av han. Jeg elsker han så mye for han er helt fantastisk.

Det gikk bra med Louis, som fikk nesen undersøkt og satt på plass på sykehuset etter stjernemøtet.