SENDER TALENT PÅ LÅN: Ole Gunnar Solskjær bygger for fremtiden i Manchester United, og et av lagets fremtidshåp sendes nå til Nord-Norge for å utvikle seg.
SENDER TALENT PÅ LÅN: Ole Gunnar Solskjær bygger for fremtiden i Manchester United, og et av lagets fremtidshåp sendes nå til Nord-Norge for å utvikle seg. Foto: Audun Braastad

Hevder Solskjær sender Manchester United-talent på lån til Eliteserien

Aidan Barlow (19) skal spille for Tromsø på lån fra Manchester United, ifølge ITV- og Talksport-journalist Sam Matterface.

Det 19-årige midtbanetalentet Aidan Barlow (19) til Manchester United blir å finne i Eliteserien, nærmere bestemt hos Tromsø.

Det skriver ITV- og Talksport-kommentator Sam Matterface på sin Twitter-side.

TV 2 har vært i kontakt med Tromsø for en kommentar rundt låneovergangen, men sportsdirektør Svein-Morten Johansen svarer i en SMS, uten at navnet til Barlow er nevnt, at de «ikke kan kommentere noe».

Vi har fulgt opp med konkrete spørsmål om Barlow uten å få ytterligere svar fra Johansen.

Foreløpig har hverken Manchester United eller Tromsø bekreftet overgangen.

ITromsø melder at samtalene om en låneovergang for Barlow har kommet i stand etter at klubbene har vært i dialog om en overgang for TIL-talentet Isak Hansen-Aarøen, som TV 2 tidligere har omtalt. Avisen skriver også at overgangen til Barlow ikke kommer til å bli bekreftet før tirsdag.

Barlow har vært tilknyttet til Manchester Uniteds U23-lag, men sendes nå på lån for å få smaken av førstelagsfotball.

I desember 2017 signerte Barlow proffkontrakt med Manchester United. Da José Mourinho var manager i klubben, fikk Barlow mulighet til å trene med førstelaget.

Barlow har vært i United siden han var fem år gammel.