Edison Cavani, Kylian Mbappé og Ángel Di María stod for målene da PSG slo Nimes 3-0 hjemme søndag kveld.

Lagets aller største stjerne Neymar var ikke med i troppen, trolig på grunn av en skade, og brasilianeren er på vei bort fra den franske hovedstadsklubben.

27-åringens ønske om å forlate klubben har ikke blitt tatt godt i mot hos supporterne, som blant annet viste bannere med påskriften «ha deg vekk», og sang lite flatterende sanger om den brasilianske superstjernen.

Neymar har blitt koblet til andre klubber hele sommeren, og vært sterkt linket til de spanske gigantene Real Madrid og Barcelona.

Franske RMC melder søndag at Barcelona har trappet opp jakten på å hente 27-åringen tilbake, og at de er villige til å inngå en avtale der de både betaler en pengesum og sender Philippe Coutinho andre veien.

Neymar ble tidenes dyreste fotballspiller da han gikk fra nettopp Barcelona til PSG sommeren 2017.

Bekrefter forhandlinger

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Neymar ønsker seg bort fra PSG.

Tidligere denne uken bekreftet den franske hovedstadsklubbens sportsdirektør, Leonardo, at de er i forhandlinger om et salg – uten å spesifisere til hvilken klubb.

– Samtalene har kommet lengre enn tidligere, men det er ingen enighet. Vi får se hva som skjer. Det er viktig for alle at fremtiden blir avklart, sa Leonardo til flere medier, ifølge Marca.

Neymar ønsker seg helst til Barcelona, men det skal ha vært Real Madrid som møtte PSG ved forhandlingsbordet tidligere denne uken. Nå er altså Barcelona tilbake i kampen om superstjernens signatur, skal en tro RMC.