– Dere bør heller oppsøke Everton

Jürgen Klopp med klar beskjed til journalister ute etter et overgangsskup på Deadline Day.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag fra kl. 19.00: Se Liverpool-Norwich på TV 2 Sport Premium eller Sumo! (Kampstart 21.00).

Hele sommeren har beskjeden vært den samme fra Liverpools manager:

Dette blir sannsynligvis ikke et travelt overgangsvindu for Merseyside-klubben.

Med snaut fire timer igjen til fristen, ser en overgang mye mindre sannsynlig ut enn den noen gang har vært.

Likevel tok det ikke lang tid før tyskeren fikk spørsmålet under torsdagens pressekonferanse i forbindelse med ligaåpningen mot Norwich – kommer han til å hente noen?

– Det er ikke veldig sannsynlig. Hvis dere har noe annet å gjøre, bør dere heller oppsøke Everton. Jeg tror det er mer travelt der, lyder det fra Klopp fire timer før overgangsfristen.

Overgangsvinduet stenger torsdag kl. 18.00 norsk tid. Se TV 2s sending her!

Fikk Coutinho-spørsmål

Naboen skal være i ferd med å sluttføre en avtale for Manchester United-forsvareren Marcos Rojo. I tillegg er de koblet til Wilfried Zaha, som skal ha bedt Crystal Palace om en overgang og uteble fra trening i dag.

– Vårt overgangsvindu har handlet om å sjekke alternativer, tenke på dem og så ta en avgjørelse. Det er sånn vi alltid gjør det. Hvis ingenting skjer, var det ikke det rette alternativet. Vi vil ikke signere noen bare for å signere noen, forklarer Klopp.

En mann som er blitt koblet til Premier League, er Coutinho. Også spørsmålet om Klopp kunne tenke seg å hente brasilianeren tilbake til Merseyside var uungåelig.

Tyskeren sukker, før han svarer:

– Jeg har ikke et svar. Hvordan vi har håndtert slike ting før gir oss muligheten til ikke å si noe. Vi sier ikke mye om sånt.

Mané kan spille

Klopp har derimot gode lagnyheter å komme med til Liverpool-fansen dagen før ligaåpningen mot Norwich. James Milner, som måtte stå over Community Shield, er tilbake i trening og klar for kamp.

Det er også Sadio Mané. Senegaleseren spilte finale i Afrikamesterskapet, og var først tilbake i Liverpool på mandag. Hans første treningsøkt med laget var på onsdag.

– Han ser bra ut. Han er et alternativ, men vi får se, sier Klopp.

Fredag fra kl. 19.00: Se Liverpool-Norwich på TV 2 Sport Premium eller Sumo! (Kampstart 21.00).