TIL TYRKIA: Alexander Sørloth har forlatt Crystal Palace og skal de neste sesongene spille for Trabzonspor.
TIL TYRKIA: Alexander Sørloth har forlatt Crystal Palace og skal de neste sesongene spille for Trabzonspor. Foto: trabzonspor.org.tr

Sørloth bytter klubb

Alexander Sørloth (23) skal spille for Trabzonspor de neste to sesongene.

Trabzonspor bekrefter søndag at de låner Alexander Sørloth de neste to sesongene.

Den norske angriperen kommer fra Crystal Palace, der han ikke har klart å slå til etter overgangen fra Midtjylland i januar 2018.

På 20 kamper for London-klubben scoret han kun én gang da han sendte Palace videre i Ligacupen med kampens eneste mål mot Championship-laget Swansea i fjor.

I siste halvdel av forrige sesong var Sørloth utlånt til Gent. Han scoret fem mål i Belgia.

Ifølge VG har Sørloth samtidig med utlånet til Tyrkia forlenget kontrakten med Crystal Palace med ett år frem til sommeren 2023.

– Jeg er veldig glad for å komme til en så stor klubb. Jeg vet at jeg at jeg er kommet til en toppklubb som alltid ønsker å spille offensiv fotball. Jeg har fått gode signaler fra presidenten og alle andre i klubben. Jeg ser frem til å slutte meg til laget og hjelpe laget med å vinne kamper, sier Sørloth til klubbens nettsider.

Trabzonspor ble nummer fire i den tyrkiske superligaen forrige sesong. I sommer har de signert blant andre tidligere Lyn- og Chelsea-spiller John Obi Mikel, som kom fra Middlesbrough.