Sevilla-Liverpool 2-1

Se situasjonen i videovinduet øverst.

Yasser Larouci har vært livlig på Liverpools venstreback i sesongoppkjøringen, men nå kan den 18 år gamle franskmannen være satt på sidelinjen en stund, for i 1-2-tapet for Sevilla natt til mandag forlot han banen i Boston på båre.

Da Munir El Haddadi ikke fikk frispark i duell med Dejan Lovren etter 73 minutters spill og Liverpool gikk rett i angrep med Larouci, bestemte Joris Gnagnon seg for å klippe ned Larouci.

– Det er hodeløst. Det er rullegardinen som går ned. Soleklart rødt kort, mente TV 2-kommentator Endre Olav Osnes. Larouci ble liggende i smerter, før han ble båret av banen. Den tidligere Le Havre-spilleren satt delvis oppreist idet han ble fraktet av banen.

– Det ser ut til å være kneet. Det kan være alvorlig. Det kan være en vridning, kommenterte Osnes.

Klopp med gode nyheter

Etter kampen kunne imidlertid Liverpool-manager Jürgen Klopp komme med gode nyheter på sin pressekonferanse.

– Det ser ser ut til at Yasser var heldig, men vi må vente litt og se. Han kunne ikke fortsette kampen, noe som ikke er et godt tegn, men han virket ok i garderoben, sier tyskeren, som ellers ikke ville kommentere situasjonen.

– Det er altfor tidlig på sesongen til at jeg skal skape overskrifter ved å si hva jeg tenker.

Joris Gnagnon har senere gått ut på Twitter med en uforbeholden unnskylding for taklingen.

– Ikke ofte man ser røde kort i en treningkamp

Liverpools James Milner var ikke imponert etter kampslutt.

Det var noen forferdelige taklinger. Det var skuffende. Det er ikke ofte man ser røde kort i en treningskamp.

– Å taklet den unge gutten på ved kneet er jeg veldig skuffet over. Vi kan bare tenke på hva vi gjør selv, og vi gikk ikke utpå for å hevne det. Det var en vanskelig kamp for dommeren. Men når jeg ser den taklingen igjen, er det en skandale egentlig, sier Milner ifølge Liverpool.no.

Det var vært svært høy temperatur også før det røde kortet, og Jürgen Klopp skal allerede i pausen vært innom Sevilla-benken for å roe ned gemyttene.

Divock Origi scoret Liverpools mål, mens Nolito scoret for Sevilla før Alejandro Pozo ble matchvinner like før slutt. Liverpool har dermed tapt begge kampene sine på USA-turneen.