Tyskland holdt lekestue – scoret åtte (!) mot Estland

Estland ble mange nummer for små og tapte 0-8 mot Tyskland i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp i Mainz.

Se alle Tysklands scoringer i 8-0-seieren øverst!

Dermed er tyskerne stadig uten poengtap i gruppe C. Tirsdag kunne de tyske stjernene leke seg og vinne stort uten nevneverdige problemer.

1-0-målet kom allerede i kampens 10. minutt ved Marco Reus. Serge Gnabry doblet ledelsen etter 16 minutter, mens Leon Goretzka headet inn 3-0 bare tre minutter senere.

I det 26. minuttet fikk tyskerne straffepark da Goretzka gikk i bakken i duell med Joonas Tamm. Manchester City-profilen Ilkay Gündogan ekspederte ballen kontrollert inn til 4-0 fra ellevemeteren.

Reus rakk å score sitt andre mål før pause, og dermed ledet tyskerne 5-0 halvveis.

I annen omgang fikk esterne en liten pustepause før det tyske målshowet fortsatte. Etter 61 minutter satte Gnabry foten på et innlegg fra Marcel Halstenberg og gjorde 6-0.

Leroy Sané fikk deretter en pen nettkjenning annullert for offside, men tyskerne var ikke ferdige for kvelden. Drøye ti minutter før slutt tegnet også innbytter Timo Werner seg på scoringslisten.

Sané fikk dessuten æren av å avslutte målfesten. Han skrudde ballen inn i lengste hjørne til 8-0 tre minutter før slutt.

Tyskland ligger på annenplass i sin EM-kvalgruppe med ni poeng. Nord-Irland har fire strake seirer etter 1-0 over Hviterussland tirsdag.