Fotballryktene: – Solskjær og United med ny Bale-plan

LÅNEAVTALE: Manchester United har lenge vært lysten på å hente Gareth Bale til klubben. Nå skal de ha kommet opp med en løsning.
LÅNEAVTALE: Manchester United har lenge vært lysten på å hente Gareth Bale til klubben. Nå skal de ha kommet opp med en løsning. Foto: Gabriel Bouys
Manchester United kan ha funnet løsningen på hvordan de endelig skal få Gareth Bale til klubben. Her er dagens fotballrykter!

Manchester United har lenge flørtet med Gareth Bale, og under José Mourinho var Real Madrid-angriperen høyt på ønskelisten. Nå skal Ole Gunnar Solskjær og United være interessert i å inngå en låneavtale på én sesong, der de har muligheten til å forlenge med ytterligere 12 måneder, det melder britiske Mirror. United er nemlig ikke interessert i å betale Real Madrid de 830 millionene klubben forlanger for 29-åringen. En låneavtale kan dermed bli løsningen.

I følge Sky Sports skal Manchester United også ha kommet med et bud på Crystal Palace-spiller Aaron Wan-Bissaka. Høyrebacken har fremdeles tre år igjen av kontrakten og Palace ønsker ikke å selge. Men et stort nok tilbud fra United, kan endre klubbens mening.

I følge The Sun er det forventet at Manchester United vil tilby Jesse Lingard en ny kontrakt verdt nærmere 1,5 millioner kroner i uken.

Mirror melder også at Liverpool er en av seks klubber som jakter signeringen av Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt (19).

I likhet med Manchester United vurderer Manchester City å legge inn et bud på Harry Maguire. Men City er ikke interessert i å betale Leicesters krav på i overkant 990 millioner, skriver Mirror.

Manchester City er også interessert i å hente Ben Chilwell fra Leicester, i følge Daily Star Sunday.

Mens José Mourinho skal ha fortalt venner av ham at han vurderer å bli manager for Newcastle. I følge The Sun vurderer den tidligere United-manageren det så seriøst, at han er åpen for å ta en prat med Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan, som er interessert i å kjøpe klubben. Al Nehayan skal ha Mourinho på ønskelisten over managere.

Tottenham vil by i overkant av 440 millioner for Bournemouths Nathan Ake. Det meler The Sun.

Gianluigi Buffon (41) kan vende tilbake til hans første klubb Parma, etter at målvakten annonserte at han vil forlate Paris Saint Germain denne sommeren. Det skriver italienske La Gazzetta dello Sport.

Arsenal er nære ved å fullføre et dobbeltkjøp fra den italienske Sampdoria. I følge Gazzetta dello Sport er både belgiske Dennis Praet og danske Joachim Andersen på vei til London.

Nyopprykkede Aston Villa skal være ute etter å hente Maxi Gomez fra Celta Vigo, melder Birmingham Mail.

Lik TV 2 Sporten på Facebook