PÅ VEI TIL PL?: Adrien Rabiot jubler for scoring mot Toulouse i 2017. Foto: AFP PHOTO / Bertrand Guay
PÅ VEI TIL PL?: Adrien Rabiot jubler for scoring mot Toulouse i 2017. Foto: AFP PHOTO / Bertrand Guay

Fotballryktene: – United vil tilby bråkebøtte en svimlende ukelønn

Det kan gå mot et lukrativt klubbskifte for den kontroversielle PSG-spilleren. Les mandagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Adrien Rabiot er kanskje sommerens mest ettertraktede spiller som kan hentes uten at man må betale en overgangssum. Franskmannen er uten klubb etter at kontrakten med PSG har utløpt. Franske medier melder nå at Manchester United har tilbudt 24-åringen en kontrakt som vil gi ham en småpen ukelønn på nærmere 1.9 millioner kroner.

Midtbanespilleren, som har havnet på kant med ledelsen i PSG, skal selv være mest lysten på en overgang til Liverpool. Det hevder Daily Mail. Rabiot, som har spilt 224 kamper for den franske klubben, har ikke vært på banen siden desember.

Krølltoppen var heller ikke en del av den franske VM-troppen i sommer. Rabiot ble opprinnelig tatt ut som reserve, men det ville han ikke, og han har ikke vært involvert på landslaget siden den gang.

Liverpool er i fyr og flamme etter helgens CL-triumf. Nå hevder Mirror at klubben ønsker å tilby Jürgen Klopp en ny og lukrativ langtidskontrakt. Tyskeren, som endelig fikk løfte sitt første trofé som Liverpool-sjef, har tre sesonger igjen av sin inneværende kontrakt.

En som kan forsvinne fra Premier League, er Chelsea-manager Maurizio Sarri. Italieneren leverte sterke resultater i sin debutsesong, men en retur til hjemlandet kan fort bli en realitet. Ifølge Mirror vil han bli annonsert som ny Juventus-trener innen 48 timer.

Tottenham har ikke hatt mange krumspring på overgangsmarkedet de siste årene, men i sommer kan det skje ting. Ifølge Mirror er det flere spillere på vei inn til den tapende CL-finalisten. Klubben skal allerede ha lagt inn bud på Real Betis' Giovani Lo Celso og Lyon-spiller Tanguy Ndombele, men begge disse budene skal ha blitt avvist. Avisen melder også at Celta Vigo-spissen Maxi Gomez og Fulhams stortalent Ryan Sessegnon skal være på Pochettinos ønskeliste.

Det er usikkert om Romelu Lukaku blir værende på Old Trafford kommende sesong. Nå melder italienske medier at Inter har kastet seg inn i kampen om kraftspissen.