Storhamars trener med appell: – Skriv mail, ring eller kom

Sølvlaget Storhamar har bare ni spillere under kontrakt for kommende sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storhamar hadde aldri tatt sølv før, men etter 2018/19-sesongen står de igjen med andreplass i både serie, cup og sluttspill.

– Jeg må bare gratulerer Vipers, men fy faen – sorry, beklager – jeg er så stolt av de gule og blå når jeg ser hvor utsatt vi har vært for skader og sykdom, og vi har ikke nærheten av de samme ressursene, men vi står opp, er i en cupfinale, toer i serien, kvartfinale i e-cup og vi klarer å plage Vipers her, sier trener Arne Senstad til TV 2.

Tirsdagens finaletap markerte imidlertid starten på en tid med omfattende arbeid for klubbens ledelse inn mot neste sesong.

– Nå skal de faktisk få halvannen uke med fri før vi starter igjen, men nå må vi ha spillere, for vi har bare ni spillere for neste sesong, sier Senstad, før han kommer med en appell.

– Hvis det er noen der ute som ikke har skrevet under kontrakt, dere kan skrive en mail, dere kan ringe eller dere kan komme hit, sier treneren.

Elise Skinnehaugen, Kristin Venn, Ellen Marie Hellern Folkvord, Tonje Enkerud, Mia Solberg Svele og Guro Nestverk er de eneste i dagens Storhamar-stall som er under kontrakt for neste sesong.

I tillegg kommer målvakt Tonje Lerstad og kantspiller Emilie Hovden til Storhamar fra henholdsvis Molde og Fana før neste sesong, mens gravide Maja Jakobsen tar turen hjem fra danske Odense.

Heidi Løke er blant spillerne på flyttefot. Landslagsveteranen er for lengst meldt klar for Larvik, men vestfoldingene er degradert til førstedivisjon.

– Jeg vil ikke kommenterte noe rundt dette ennå. Jeg venter med det, var alt Heidi Løke ville si om egen fremtid etter 23-24-tapet for Vipers tirsdag kveld.

Løke mener Storhamar har grunn til å være stolte etter finalekampene.

– Vi skal være stolte av jobben som er gjort hele denne sesongen. Det vises veldig godt hva som bor i dette laget i kampene mot Vipers, sier Løke.