FOLKEFEST: Pep Guardiola og City-spillerne ble hyllet av fansen, men da han skulle forlate feiringen ble det en kreativ løsning.
FOLKEFEST: Pep Guardiola og City-spillerne ble hyllet av fansen, men da han skulle forlate feiringen ble det en kreativ løsning. Foto: Nick Potts/AP

Mark kunne ikke tro sine egne ører da vakten ba ham om en tjeneste

Plutselig ble City-supporteren Pep Guardiolas privatsjåfør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City-fan Mark Hilton fikk sitt livs overraskelse etter mandagens parade, der de lyseblå feiret sine tre trofeer denne sesongen.

Kameramannen hadde vært på jobb for BBC, og var i ferd med å pakke sammen utstyret da en sikkerhetsvakt fra City ba ham om en tjeneste.

Spørsmålet han fikk, var om han kunne frakte City-manager Pep Guardiola gjennom folkemengden og tilbake til hotellet sitt.

Guardiola hadde tatt inn på et hotell i sentrum av byen, for å kunne skifte fra sine offisielle klubbklær til et festantrekk.

– Jeg sa «hva?»

Planen var å gå tilbake til hotellet, men med omkring 100 000 City-fans i sentrum, var klubben bekymret for managerens sikkerhet.

Slik kom Mark Hilton inn i bildet.

– Jeg var akkurat i ferd med å kjøre av sted, da en sikkerhetsvakt kom bort. Han var helt «Men in Black», med City-dress og ørepropp, og han sa «skal du dra?» Så jeg sa «ja». Og han sa «du kunne ikke gitt Pep skyss hjem, kunne du?» forteller Hilton ifølge Manchester Evening News.

Han kunne ikke helt tro sine egne ører da spørsmålet fra den dresskledde sikkerhetsvakten kom.

– Jeg sa «hva?» og han sa «kan du gi Pep skyss hjem? Vi får ham ikke ut.»

Da det gikk opp for City-supporteren hva som var i ferd med å skje, var han definitivt ikke vond å be.

– Jeg sa «gi ham skyss hjem? Jeg kan bære ham hjem, få han inn!»

– Ønsket å plante leppene på ham

Hilton mistenker at han kanskje var litt i overkant entusiastisk da City-manageren satte seg inn i bilen.

– Jeg tror han var litt nervøs, fordi han kunne se at jeg ønsket å plante leppene mine på ham, så han lente seg mot døren sin - men han var veldig hyggelig, sier City-supporteren.

Når han først hadde funnet plassen sin, ble det travelt.

– Han sa bare «kjør, kjør», for når folk så han sette seg inn ble jeg sentrum for oppmerksomheten, forklarer kameramannen.

Hilton fryktet lenge at ikke ville få tatt et bilde med mannen som har ledet City til en historisk treble i England, ved å vinne Premier League, FA-cupen og ligacupen.

– Jeg klarte ikke å spille kul. På bildet har jeg det største, mest fårete gliset, og hele veien sa jeg «Pep, ingen kommer noen gang til å tro at dette skjedde». Telefonen min hadde tatt kvelden, så jeg trodde ikke jeg ville klare å få tatt et bilde, men jeg fant jobbtelefonen min til slutt og tok det med den, sier mandagens lykkeligste mann i Manchester.