Manchester Uniteds Angel Gomes vurderer klubbskifte.
Manchester Uniteds Angel Gomes vurderer klubbskifte. Foto: Oli Scarff

Fotballryktene:

– Manchester United-talent fornærmet etter Solskjær-kommentar

Manchester United-talent Angel Gomes (18) vil spille mer og skal være fornærmet etter Solskjær-kommentar. Her er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midtbanespilleren Angel Gomes regnes som et stort talent, men har bare fått to opptredener i Premier League denne sesongen. Nå melder A Bola at 18-åringen mener han fortjener bedre og derfor vurderer klubbskifte. Han skal også være fornærmet fordi manager Ole Gunnar Solskjær har sagt at han mangler en del på fysikken. PSG er blant storklubbene som er interesserte i å kjøpe spilleren, som er under kontrakt til 2020.

Eden Hazards forventede overgang til Real Madrid åpner opp for en Premier League-retur for Gareth Bale. Ifølge The Sun har Los Blancos tilbudt Tottenham å låne 29-åringen for omlag 110 millioner kroner, og samtidig betale halvparten av waliserens ukelønn på rundt sju millioner kroner. Bales kontrakt med de regjerende Champions League-vinnerne strekker seg til juni 2022.

I Paris skal man også ha Bale på ønskelisten. Ifølge spanske AS skal Paris St. Germain ha kinderegget Toni Kroos, Isco og Bale i kikkerten.

Hos Atlético Madrid er man bekymret for om Antoine Griezmann forsvinner til ligarival Barcelona. Den spanske avisen Cadena Ser melder at klubben har kalt franskmannen inn til et møte for å avklare situasjonen, og at styret frykter at Griezmann allerede har sagt ja til en overgang. Den franske verdensmesteren resignerte kontrakten med Atlético så sent som i juni 2018 og kontrakten strekker seg til 2023.

TIL TOTTENHAM?: 18 år gamle Ryan Sessegnon har imponert både i Championship og Premier League.
TIL TOTTENHAM?: 18 år gamle Ryan Sessegnon har imponert både i Championship og Premier League. Foto: Matthew Childs

Ryan Sessegnon rykket ned til Championship med Fulham, men 18-åringen må neppe belage seg på spill på nest øverste nivå. Tottenham skal være villige til å legge 284 millioner kroner på bordet for å sikre seg tenåringens tjenester, det melder Daily Mail.

Ifølge Liverpool Echo er Timo WernerJürgen Klopps liste over forsterkningsønsker denne sommeren. 23-åringen har kun ett år igjen av kontrakten med RB Leipzig og skal være ønsket også hos Bayern München. Werner skal ha avslått et nytt kontraktsforslag fra Leipzig. Werner står med 16 mål på 30 kamper så langt denne Bundesliga-sesongen.

ETTERTRAKTET TALENT: Ajax-kaptein Mattjijs de Ligt skal være ønsket på Old Trafford.
ETTERTRAKTET TALENT: Ajax-kaptein Mattjijs de Ligt skal være ønsket på Old Trafford. Foto: Matthew Childs

Ole Gunnar Solskjær har lenge snakket om at endringer må til for at Manchester United skal kunne nærme seg Liverpool og Manchester City. Napoli-stopper Kalidou Koulibaly er ifølge Mirror øverst på nordmannens ønskeliste. Napoli-sjef Carlo Ancelotti vet å markedsføre midtstopperen sin og skal denne uken ha uttalt at Koulibaly er verdens beste i sin posisjon. Fra før er Ajax-kaptein Matthijs de Ligt linket til Old Trafford.