Rosenborg har fått en veldig svak start på årets Eliteserie. Her er Magnus Wolff Eikrem (t.h.) i duell med Nicklas Bendtner og Pål André Helland (t.v.) under kampen mellom Molde og Rosenborg på Aker Stadion i april.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Rosenborg har fått en veldig svak start på årets Eliteserie. Her er Magnus Wolff Eikrem (t.h.) i duell med Nicklas Bendtner og Pål André Helland (t.v.) under kampen mellom Molde og Rosenborg på Aker Stadion i april. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Over halvparten av RBK-spillerne mener lagkameratene ikke gir alt

64 prosent av Rosenborg-spillerne er «uenig» eller «svært uenig» i at alle yter maksimalt på trening, ifølge lagets egen 2018-evaluering gjennomført av NTNU.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spillerne er heller ikke helt fornøyde med lagkameratenes innsats når det virkelig gjelder, hvor 53 prosent av spillergruppen svarer at de er «uenig» i at alle spillere yter maksimalt i kamp.

– Tallene lyver ikke. Noen-og-tjue spillere satte seg ned med et skjema, og når det havner på mellom 50 og 65 prosent på flere punkter, er det en viss sannhet i det, sier visekaptein og medlem i spillerutvalget, André Hansen, til Adresseavisen.

Evalueringen, som både handler om det som skjer av og på banen, ble gjennomført av RBK i samarbeid med NTNU i desember og januar. Både spillerne, støtteapparatet og administrasjonen deltok.

De fleste blant spillergruppa og administrasjonen var «svært fornøyd» eller «litt fornøyd» med sesongen i sin helhet. Samtidig svarte hele 80 prosent av spillerne at de trodde 2019-sesongen ville bli «mye bedre eller litt bedre» for Rosenborg.

Så langt i år ligger Rosenborg tredje nederst på tabellen med kun én seier og seks poeng etter sju spilte kamper.

Svarprosenten i evalueringen er på 100, som betyr at samtlige spillere har svart.

(©NTB)