Ruud provosert av TV 2-video: – Det var litt breialt å legge ut for en nyhetskanal

Tennisprofilen Casper Ruud er Liverpool-supporter, og ga klar beskjed om hva han mente om TV 2 Sportens stunt på sosiale medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se videoen som fikk Casper Ruud til å reagere i vinduet øverst!

Etter at Liverpool tapte 0-3 for Barcelona i første semifinalekamp på Camp Nou og Manchester City hadde vunnet over Leicester, la TV 2 Sporten ut en videoen «Jürgen's at the wheel» på sosiale medier.

Videoen var av Jürgen Klopp satt inn i en scene fra filmen «Fast and the furious» der Liverpool-manageren kjørte i kapp med Manchester City-manager Pep Guardiola og Barcelonas Lionel Messi.

De to bilene tok hver sin avkjørsel, der Liverpool-manageren tok av på veien «Next year», mens Guardiola og Messi tok av på «Actually winning things».

Videoen, med en humoristisk undertone, avskrev Klopp og Liverpools sjanser til å vinne Premier League- eller Champions League-tittelen.

– Man kan aldri være for sikker

At slaget mot Barcelona ble spøkt med som antatt tapt for Liverpool etter bare første semifinalekamp, fikk flere Liverpool-supportere til reagere. Deriblant tennisstjerne Casper Ruud.

«La dere ut det samme før Liverpool snudde 0-3 til seier i finalen i 2005?», kommenterte Ruud under videoen på TV 2 Sportens Instagram.

– Hva tenkte du da TV 2 la ut Klopp-videoen etter Manchester City-kampen?

– Jeg begynte å smile og le litt først. Jeg så jo selvfølgelig humoren med det. Men så tenkte jeg jo at det var litt breialt å legge ut for en nyhetskanal, så da kommenterte jeg innlegget deres. Man kan aldri være for sikker på seier i idrett (spesielt ballidrett), ballen er jo rund, som man sier. Alt kan skje og man skal ikke feire før siste matchball er vunnet, eller siste sekund er gått, sier Ruud til TV 2.

På spørsmål om det viste seg å være tidenes beste jinx i ettertid, svarer Ruud følgende:

– Ja, i mitt og andre Liverpool-supporteres syn er vel dette tidens beste jinx, sier Ruud om 4-0-seieren over Barcelona tirsdag.

– Ikke bjeff sånn da

Etter mirakelet på Anfield la TV 2 Sporten ut en ny video med Klopp som Aladdin. Denne gangen med en god dose mer positivitet rettet mot Liverpool.

På den videoen kommenterte Ruud «Tror dere skylder noen fans en unnskyldning», etterfulgt av latter-emoji.

Samme kveld la tennisstjernen også ut en story på sin egen Instagram-konto, der han hadde lagt ved en screenshot av «Jürgen's at the wheel»-videoen, og skrevet teksten «Ikke bjeff sånn da @2sporten» etterfulgt av blant annen en kyssemunn-emoji.

– Hvordan vil du rangere denne Liverpool-opplevelsen i din supporterkarrière?

– Tror jeg må rangere den på toppen. Jeg er dessverre litt for ung for at jeg fikk med meg da de snudde 0-3 til seier i finalen i 05 live. Men i ettertid har jeg jo selvfølgelig sett det om igjen og det er noe helt sykt med den finalen. Men i går var nok det sykeste for min del, ettersom jeg fikk det med meg der og da på en måte. Det ble litt tam stemning i den baren jeg satt og så den i ettersom det var i Spania, sier Ruud spøkefullt.