Salah rekker ikke Barcelona-returen

Sadio Mané er den eneste igjen av Liverpools fryktede angrepstrio i den avgjørende Champions League-semifinalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool mot Barcelona på TV 2 og Sumo tirsdag kveld fra klokken 20.00.

Mohamed Salah kommer ikke til å spille returkampen mot Barcelona i Champions League-semifinalen på Anfield tirsdag.

Det bekreftet Liverpool-manager Jürgen Klopp på mandagens pressekonferanse.

– Det er en hjernerystelse, så han får ikke slippe til. Vi kan ikke gjøre det, sier han.

Liverpool ligger under 0-3 etter den første oppgjør på Nou Camp forrige uke.

Salah er imidlertid tilgjengelig til den siste ligakampen mot Wolverhampton.

DÅRLIG NYTT: Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde nedslående nyheter å komme med angående Mohamed Salah. I tillegg er tyskeren uten midtspiss Roberto Firmino.
DÅRLIG NYTT: Liverpool-manager Jürgen Klopp hadde nedslående nyheter å komme med angående Mohamed Salah. I tillegg er tyskeren uten midtspiss Roberto Firmino. Foto: Carl Recine

Den tidligere Chelsea- og Roma-vingen ble båret av banen etter å ha fått en smell i hodet etter et sammenstøt med Newcastle-målvakt Martin Dubvraka lørdag kveld.

– Vi vil åpenbart savne våre to fremste målscorere, men det er en mulighet for noen av de andre til å oppnå heltestatus. Hvis vi klarer å snu dette, vil målscorernes navn bli husket for alltid, sier Trent Alexander-Arnold.

Salah scoret 2-1-målet tidligere i kampen i kampen Liverpool vant 3-2 etter den avgjørende headingen til Divock Origi fem minutter før slutt.

Liverpool har allerede Roberto Firmino på skadelisten. Brasilianeren startet på benken i det første oppgjøret mot Barcelona, før han ikke en gang var med i troppen mot Newcastle.

– Vi ser at Liverpool mangler ganske mye med Roberto Firmino ute. Han er en nøkkel. Det er et stort skudd for baugen. Det utgjør en kjempeforskjell, og med Mohamed Salah i tillegg, er det vanskelig å se for seg at de skal få til noe, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller.

Dermed er det kun Sadio Mané igjen av den fryktede angrepstrioen i returkampen Liverpool må jakte på scoringer.

Salah forlot forrige sesong på båre da han før pause i Champions League-finalen mot Real Madrid brakk kragebeinet i en duell med Sergio Ramos.

Egypteren er toppscorer i Premier League denne sesongen med 22 mål.