Avis: Ingebrigtsen tilbudt trenerjobb i Belgia

Tidligere Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen er i tenkeboksen med hensyn til om han skal ta trenerjobben i den belgiske eliteserieklubben Oostende.

TIL BELGIA? Kåre Ingebrigtsen er en ettertraktet mann. Foto: Roald, Berit
TIL BELGIA? Kåre Ingebrigtsen er en ettertraktet mann. Foto: Roald, Berit

Ifølge Adresseavisen har Ingebrigtsen et stående tilbud om å bli klubbens nye trener, og han skal nylig ha vært på besøk i Belgia for å se på forholdene.

Adresseavisen hevder samtidig å kjenne til at Ingebrigtsen inntil videre sitter på gjerdet. Én av årsakene skal være at trønderen også er en kandidat til trenerjobben i danske Brøndby.

Trenerprofilen Kasper Hjulmand har i lengre tid vært omtalt som Brøndbys førstevalg, men han skal også være aktuell for belgiske Anderlecht. Dermed kan København-klubben måtte se etter andre alternativer.

Oostende ble nummer 14 i den belgiske eliteserien denne sesongen. Sportsdirektør Hugo Broos leder i øyeblikket laget etter at Gert Verheyen forlot trenerjobben på grunn av svake resultater tidligere i sesongen.

Ingebrigtsen har vært i vinden de siste dagene etter at han søndag langet ut mot ledelsen i Rosenborg som ekspert for Eurosport. Seinere måtte Eurosport beklage at den tidligere RBK-treneren gikk for langt.

– Kåre er ansatt som fotballfaglig ekspert. I går gikk han på et tidspunkt utenfor denne rollen, skrev kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery i en uttalelse, ifølge Aftenposten.

(©NTB)