Arendal og Fyllingen slo tilbake i sluttspillet

ØIF Arendal og FyllingenBergen utlignet i semifinalene i sluttspillet i håndball. Seriemesteren slo Kolstad med 28-26, mens Elverum tapte 29-33 borte i Bergen.

Kolstad greide ikke å utnytte hjemmebanefordelen mot ØIF Arendal. Det ble 28-26 til seriemesteren søndag.

Gjestene fra Arendal røk overraskende på hjemmebane onsdag, men søndag levnet de ingen tvil. De var i føringen gjennom det meste av 1. omgangen og kontrollerte inn seieren. Dermed står det 1-1 i best av fem kamper.

Elverum knuste FyllingenBergen med 13 mål i lagenes første møte. Begenslaget ville vise muskler på hjemmebane, og det ble en skikkelig knokkelkamp med mange tøffe dueller. Hjemmelaget gikk kjapt ut fra blokkene og var tidlig i en firemålsledelse.

Da gjestene hadde fått ristet av seg reisetrøttheten tilrev de seg også overtaket i målprotokollen, men hjemmelaget kjempet seg til 17-17 ved pause.

Elverum forsøkte å stikke fra utover i annen omgang, men FyllingenBergen hang på som klegger og klarte dessuten å tilrive seg en tre målsledelse mot slutten.

Hjemmelagets Inge Aas Eriksen ble kampens store profil med sine 15 scoringer.

Tredje kamp spilles i Arendal 1. mai og i Elverum dagen etter.