Start opplyser i en pressemelding tirsdag at sportslig leder Tor-Kristian Karlsen ble overfalt og utsatt for grov vold på vei hjem til sin leilighet i Oslo like etter midnatt lørdag.

– Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier han i pressemeldingen.

Tor-Kristian Karlsen ble sendt til sykehus og operert etter overfallet, men er nå skrevet ut av sykehuset. Forholdet er politianmeldt.

Ifølge VG fikk Karlsen flere brudd i kjeven og hjerneblødning i overfallet.

Vaktleder ved kriminalvakten i Oslo, Janne Kroglund, sier til Fædrelandsvennen at det ennå ikke foreligger en formell anmeldelse, men at det er gjort en avtale om det onsdag.

43-åringen var på vei hjem etter å ha vært ute og spist middag med noen venner.

– Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg hundre prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier arbeidende styreleder i Start, Christopher Langeland.

Karlsen har vært sportslig leder i Start siden sommeren 2017. Han har tidligere vært sportsdirektør for Fredrikstad, Monaco og Maccabi Haifa.

Han har også en fortid som speider i klubber som Watford, Bayer Leverkusen og Zenit St. Petersburg.

Start har fått en dårlig start på Obos-ligaen med to seire og to tap på de fire første kampene.