Zuccarello-mål i storslagen hjemmeseier

Mats Zuccarello med ny scoring da Dallas Stars tok et viktig stikk i NHL-sluttspillet.

I FORM: Mats Zuccarello kunne feire nok en scoring for Dallas Stars. Foto: Tony Gutierrez

Med 2-1-ledelse sammenlagt hadde Nashville Predators et lite forsprang i best av syv-serien. Men i det fjerde oppgjøret handlet det meste om de grønnkledde fra Dallas.

Zuccarello og co åpnet nemlig i et forrykende tempo, og i løpet av 10 minutter stod det hele 4-0 på klokken.

– Vi visste dette var en kamp vi måtte vinne, og gikk ut i full fart. Det er ikke den beste vi har spilt, men vi scorer på sjansene våre, sier Zucca til TV 2.

Det første målet kom allerede etter drøyt tre minutters spill, signert Roope Hintz. Kun minuttet senere doblet Alexander Radulov for vertene, før Andrew Cogliano sørget for 3-0-ledelse.

Mats Zuccarello fortsetter å imponere i grønn drakt og økte på til 4-0, med assist fra svenske John Klingberg og Jason Spezza. Også i forrige sluttspillkamp scoret nordmannen for sin nye klubb.

– Det er deilig å bidra, men det viktigste når vi leder 4-0 er egentlig at vi klarer å holde dem unna og får spart litt på kreftene, sier Zuccarello.

Til tross for en solid ledelse var det vertene i grønt som styrte showet også i andre periode, og etter 10 minutter satte Roope Hintz inn sitt andre for kvelden.

Roman Josi reduserte til 1-5 for Nashville i siste periode.

Det står nå 2-2 i kamper mellom de to. Neste oppgjør spilles i Nashville førstkommende søndag.

– Vi burde kanskje ha ledet 3-1 i kamper, men vi har troen. Det kommer til å bli tøft i Nashville. Det er en tøff arena, men vi skal være klare, sier Zuccarello til TV 2.