Tromsø vant mot Ranheim i snøkaoset

Kampen mellom Ranheim og Tromsø måtte stoppes i første omgang som følge av snøvær. Da den kom i gang igjen trakk Tromsø det lengste strået.

Ranheim-Tromsø 1-2

Se målene fra Eliteserien i Sportsnyhetene øverst.

Søndag kl.18.00 startet Ranheim serien på hjemmebane mot Tromsø.

Kampen ble imidlertid avbrutt etter rundt 20 spilte minutter på grunn av kraftig snøvær. Like før dommeren blåste av hadde Ranheim tatt ledelsen 1-0.

Frem til kl.20.00 kan det komme nedbør i form av snø opp til 2,5 mm, melder yr.no.

– Kampen er satt på vent. Det er helt hvitt der og umulig å spille fotball. Nå skal matten bli brøytet og traktor og snøfreser er i gang, forteller fotballekspert Ole Martin Årst i TV 2s studio.

Kampen ble satt i gang igjen etter brøyting av gressmatten. I rundt 15 minutter var det stopp i kampen.

Ut i andreomgang sluttet det å snø, og oppholdsværet holdt seg utover. Med ny-brøytet bane var det svært bedre spilleforhold på Extra Arena.

Da snudde også lykken for gjestene fra Tromsø. De viste at de slett ikke er uvante med snø og dårlig vær og snudde kampen i andre omgang. Først scoret Mikael Ingebrigtsen etter 69 minutter. Og to minutter på overtid dukket sønnen til treneren opp og fikset tre poeng i sesongåpningen. Onni Valakari headet ballen forbi Even Barli etter et flott innlegg fra Daniel Bertnsen.

Problemer i 2018

Da Ranheim skulle ta i mot Brann til seriestart 10. mars 2018, ble kampen avlyst og utsatt like før kampstart.

Da var det også vinterværet som skapte problemer, og den gang var det dårlig gressmatte som følge av langvarig kulde og snøvær resulterte i at kampen ble avlyst.

I år var seriestarten senere på året, men vinterværet hjemsøker seriestartene til Ranheim.

Saken oppdateres...