GIR SEG: Conor McGregor har bestemt seg for å gi seg med MMA.
GIR SEG: Conor McGregor har bestemt seg for å gi seg med MMA. Foto: John Gurzinski

McGregors sjokkbeskjed: Ferdig med MMA

Den irske superstjernen gir seg med MMA.

Det bekrefter Conor McGregor på Twitter tirsdag.

– Hei dere, en kjapp beskjed: Jeg har bestemt meg for å trekke meg fra idretten kjent som mixed martial arts, skriver han.

– Jeg ønsker alla mine tidligere kolleger lykke til i fremtidige konkurranser, fortsetter McGregor før han legger til at han nå vil spandere skikkelige Pina Coladas på fansen.

UFC-president Dana White sier følgende via MMA-journalisten Brett Okamoto:

– Han har mer enn nok penger til å legge opp, og whiskeyen hans gjør det veldig bra. Det gir mening, og om jeg var ham ville jeg også lagt opp. Han legger opp fra å slåss, men ikke fra å jobbe. Jeg er sikker på at han har andre ting han vil jobbe med skriver White.

Den 30-årige iren er regnet som en av MMA-sportens aller beste, men har ikke vært i oktagonet siden tapet for Khabib Nurmagomedov i oktober i fjor. Den kampen er i ettertid mest forbundet med utenomsportslig tull.

I månedene før oppgjøret gikk McGregor til angrep på en buss der Nurmagomedov satt i. McGregor og hans følge skal ha kastet søppelbøtter og andre gjenstander mot bussen, som resulterte i at rutene knuste og én UFC-utøver måtte fraktes til sykehus med kuttskader i hodet.

Den skandaleombruste MMA-utøveren McGregor ble nylig arrestert av politiet - denne gangen for å ha knust telefonen til en som forsøkte å ta bilde av ham. Fem timer senere ble den irske superstjernen løslatt mot en kausjon på 12.500 dollar.