Spillerbørs: – Mangler tempo og ferdigheter i en kantrolle på dette nivået

– Nok en skuffende landskamp av vår kaptein, mener TV 2-ekspert. Les spillerbørsen mot Spania under!

SKUFFET: TV 2-ekspert var lite imponert over Stefan Johansen mot Spania. Foto: Erik Johansen / NTB scanpi

Spania ble et hakk for store for Norge og Lars Lagerbäck.En scoring av Rodrigo etter et kvarter på Mestalla gjorde det vanskelig for Norge i første omgang.Men så fikk Tarik Elyounoussi tidenes mulighet til å utligne mot Spania, men spissen bommet på åpent mål.Men i andre omgang slo Norge tilbake. Bjørn Maars Johnsen ble revet ned i feltet på et hjørnespark og Norge fikk straffespark.Den satte Joshua King til 1-1.Så svarte Spania. Et dårlig tilbakespill fra N