Den engelske landslagssjefen Gareth Southgate opplyser at Marcus Rashford har forlatt troppen på grunn av en ankelskade.

Manchester United-angriperen mister EM-kvalifiseringskampene mot Tsjekkia og Montenegro. Skadeomfanget er ikke kjent.

Manchester United skriver i en uttalelse at Rashford har slitt med skaden den siste tiden. Han spilte imidlertid FA-cupkampen mot Wolverhampton, der han reduserte til 1-2 på overtid i exiten.

Rashford trente ikke med landslaget denne uken og var kun på medisinsk behandling.

Rashford er den siste i en lang rekke av Manchester United-spillere som har forlatt sine respektive landslagstropper og dratt tilbake til Manchester med skadetrøbbel.

Romelu Lukaku forlot den belgiske troppen med en ankelskade tidligere i uken. Han kan være opptil tre uker. Luke Shaw, Anthony Martial og Nemanja Matic er også på skadelisten etter å ha møtt opp på landslagssamling.

Victor Lindelöf seg fra Sveriges tropp, men på grunn av personlige årsaker.

Shaw skal være usikker til kampen mot Watford neste lørdag, har Manchester United tidligere opplyst. Det er ikke kjent hvor lenge Martial og Matic kommer til å være ute, men begge har slitt med skader tidligere i vinter.

Alexis Sánchez er fra før på skadelisten til Manchester United.

Rashfords forfall er også det siste i en lang rekke for Englands landslag. I tillegg til 21-åringen og lagkompis Shaw er Fabian Delph, John Stones, Ruben Loftus-Cheek og Trent Alexander-Arnold skadde.