Cristiano Ronaldo fikk svi på pungen for ballefeiring

Cristiano Ronaldo fikk samme straff som feiringens far.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har straffet Cristiano Ronaldo med en bot på snaut 200.000 kroner for ballefeiringen han hadde mot Atlético Madrid forrige uke.

Se feiringen i videovinduet øverst!

Juventus-stjernen scoret tre mål i 3-0-seieren mot Atlético Madrid og sørget for at Torino-klubben gikk videre med 3-2 sammenlagt mot den spanske klubben.

Feiringen var en kopi av Atlético-trener Diego Simeone sin i Madrid to uker tidligere da hans lag vant 2-0. Argentineren fikk i etterkant en tilsvarende bot som Ronaldo.

– Han så hva jeg gjorde på Wanda Metropolitano. I likhet med meg prøvde han å vise sin personlighet, sa Simeone om Ronaldos feiring etter kampen.

Ronaldo og Juventus møter Ajax i Champions League-kvartfinalen. En eventuell seier der gir vinneren av Tottenham mot Manchester City i semifinalen. Finalen spilles Wanda Metropolitano i Madrid 1. juni.

Ronaldo har scoret 24 mål på 36 kamper for Juventus denne sesongen. Fire av målene har kommet i Champions League. Portugiseren har vunnet turneringen fire av de fem siste årene. Totalt har han fem vinnermedaljer i Champions League.