Neymar etterforskes etter utbrudd på sosiale medier

UEFA åpner sak mot Neymar etter at han slaktet dommerne etter tapet for Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UEFA bekrefter at de har startet etterforsking av Neymar etter utbruddet på sosiale medier i etterkant av møtet med Manchester United.

Den brasilianske ballkunstneren var i harnisk etter 1-3-tapet for Manchester United i Champions League, og skrev følgende på sin Instagram-konto:

– Dette er en skam. De setter fire personen som ikke forstår fotball til å se på reprisen på VAR. Det er ikke straffespark. Hvordan kan det være hands når ballen treffer ryggen? Dra til helvete, skrev Neymar.

PSG-stjernen, som er ute med skade og så kampen fra sidelinjen, var oppgitt over situasjonen der Diogo Dalot avsluttet fra distanse og traff armen til Presnel Kimpembe. Etter at dommer Damir Skomina så på VAR-skjermen dømte han straffespark til Manchester United. Rashford scoret og Ole Gunnar Solskjærs menn avanserte til kvartfinale i Mesterligaen.

Se situasjonen som gjorde Neymar så frustrert i videovinduet øverst!

TV 2s fotballekspert, Simen Stamsø-Møller, mente det var et korrekt straffespark.

– Jeg tror det handler om at Kimpembe er i en unaturlig posisjon. Når han snur seg rundt og holder armen litt ut til siden. Så holder det altså. Det er de beste dommerne som ser dette på video gang på gang og bestemmer at det er straffe, sier Simen Stamsø-Møller.