ORDKRIG: Cecilia Brækhus og Klara Svensson slenger med leppen til hverandre. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix
ORDKRIG: Cecilia Brækhus og Klara Svensson slenger med leppen til hverandre. Foto: Danny Moloshok / NTB Scanpix Foto: Moloshok, Danny

– Hun er en bortskjemt snørrunge

Cecilia Brækhus og Klara Svensson er i ordkrig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at hun tapte tittelkampen mot Cecilia Brækhus for over to år siden, vil Klara Svensson ha revansje mot den ubeseirede verdensstjernen. Det melder svenske SVT.

Brækhus selv er ikke særlig interessert i det.

– Slik som det er nå er jeg ikke interessert i en ny kamp mot Klara. Ærlig talt synes jeg ikke at hun fortjener en tittelkamp, sier hun til SVT Sport.

– En bortskjemt snørrunge

Svensson har ikke gått noen kamp det siste året, og sier at en revansje mot Brækhus er det eneste hun ønsker - ellers legger hun boksehanskene på hyllen.

Brækhus på sin side er knallhard tilbake mot den svenske bokseren.

– Jeg er rett og slett i en annen liga. Klara må komme ned på jorden og vinne over noen som har et navn. Akkurat nå oppfører hun seg som en bortskjemt snørrunge, sier Brækhus.

Hun ramser opp hva hun selv har utrettet de siste to årene, og sammenligner med Svensson.

– Blant annet slo jeg (Erica) Farias på en utsolgt galla i min hjemby, Bergen. Så slo jeg (Mikaela) Laurén. Etter det dro jeg til USA og ble den første kvinnen som noensinne har bokset på TV-kanalen HBO, sier Brækhus og legger til:

– I løpet av den samme perioden har Klara bare gått én kamp. Og det mot en motstander som har tapt åtte av sine 14 kamper. Det er latterlig av henne å kreve en kamp mot meg.

REVANSJELYSTEN: Klara Svensson ønsker revansje mot Cecilia Brækhus etter tapet for to år siden. Det er Brækhus lite interessert i. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
REVANSJELYSTEN: Klara Svensson ønsker revansje mot Cecilia Brækhus etter tapet for to år siden. Det er Brækhus lite interessert i. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Braastad, Audun

Tilbud fra USA

Brækhus forteller til SVT at hun har fått et mer interessant tilbud der hun skal bokse på amerikanske Showtime, som er den største TV-kanalen for boksing for øyeblikket.

Hun mener sjansen for at det noen gang blir et returmøte mot Svensson er svært liten. Men hun legger det ikke helt på hyllen ennå.

– Jeg kommer aldri til å arrangere en galla for henne i Norge. Men hun er velkommen til å komme med et tilbud til oss. Jeg kan tenke meg å bokse i Sverige, sier Brækhus.