Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Camp Seefeld i vårt direktesenter her gjennom hele VM-festen!

Det skjer kun på tv2.no og Sumo de neste ukene. Sendingen med den abdiserte skikongen følger du direkte og gratis på tv2.no på din mobil, eller på TV 2 Sumos plattformer for plattformer som Apple TV og smart-tv-er.

– Nok en gang klarer jeg ikke å holde meg unna. Jeg liker at det er litt drama, så jeg håper selvsagt vi får en del av det i skisporene i Seefeld. Jeg gleder meg masse til dette, sier Petter Northug selv om livet i en trailer.

Resepten er den samme som tidligere for TV 2 under store skimesterskap. Flere av kanalens profiler flytter inn i en trailer i VM-området. Sammen gir de deg god stemning fra VM-byen; i år Seefeld i Østerrike.

Første sending med Northug er onsdag kveld kl. 2145, debuten for de daglige afterski-sendingene gjennom hele mesterskapet. I tillegg vil campen følge øvelsene på dagtid, samt lade opp til mesterskapet fra morgenen.

Spesielt i år er at Petter Northug er med på flyttelasset til vinterbyen. Det gjør Camp Seefeld til must-se-nett-tv for mange nordmenn.

Skikongen blir TV 2s frontfigur under dekningen av mesterskapet, sammen med Marius Skjelbæk, Siri Avlesen-Østli og Ida Moseng.

I tillegg blir det gjester og sprell i traileren når Northug & co. følger VM-dramaet, dag for dag. Se ikke bort fra at det også blir en utskeielse eller tre.

– Selvsagt skal Petter Northug til VM på ski i Seefeld. TV 2s skal levere sportssendinger som samler og underholder det norske folk, og få har vel fått fram smilet på oss nordmenn som Petter, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes.

Se Camp Seefeld i vårt direktesenter her gjennom hele VM-festen her!