Solskjær hyller sin nye nøkkelspiller: – Han er vital for oss

Ole Gunnar Solskjær avslører hvilken spiller han trolig aldri kommer til å sette ut av laget.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United reiste seg mesterlig etter 0-2-tapet mot PSG i Champions League og slo tilbake med en kruttsterk 2-0-seier mot Chelsea i FA-cupen på Stamford Bridge.

Se hvordan Manchester United slo Chelsea i Sportsnyhetene øverst!

Etter kampen var det spesielt en spiller Ole Gunnar Solskjær trakk frem som banens gigant, og som nordmannen trolig aldri kommer til å sette ut av laget med det første.

– Energien og utholdenheten hans er vital for oss. Det er derfor han mer eller mindre spiller hver eneste kamp, sier Ole Gunnar Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Solskjær snakker om midtbanespilleren Ander Herrera, som fikk åtte av ti poeng på TV 2 Sportens spillerbørs for sine prestasjoner mot Chelsea.

– Han spiller med masse energi, han dekker rommet til høyre og til venstre på midtbanen, og han kommer på hyppige offensive løp. Vi kan ikke bare hylle en spiller, det er elleve spillere på banen, men Ander Herrera har gjort det helt fantastisk, roser Solskjær.

TV 2-ekspert: – Noe av det som har imponert meg mest
TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener Herrera virkelig har utviklet seg til å bli en nøkkelspiller under Solskjærs ledelse.

– Fantastisk løp før han setter inn kveldens første scoring, og gjør i tillegg en solid jobb både defensivt og offensivt. Enorm løpskapasitet. Noe av det som har imponert mest med Solskjær er hvor mye mer han nå får ut av spillerne i stallen, og Herrera er en av de som virkelig har hevet seg etter at Mourinho dro, skriver han om Herrera i spillerbørsen.

Herrera selv var mest opptatt av å rose sine medspillere etter seieren mot Chelsea som sendte Manchester United til kvartfinalen i den tradisjonsrike FA-cupen.

– Når du spiller sammen med så gode spillere, så kan du gå på løp for du vet at du vil motta ballen, sier Herrera om løpet før han headet inn 1-0-ledelsen på Stamford Bridge.

– Men jeg vil også snakke om Alexis (Sánchez), Andreas (Pereira) og Scott (McTominay), og måten de spilte på etter at de kom inn fra benken. Alexis er en spiller i verdensklasse. Dette er Manchester United, og måten de kjempet på er akkurat det man ønsker, konkluderer Herrera, ifølge The Mirror.

Overfor Viasat gjør Herrera det klart at Solskjærs inntreden som vikarmanager virkelig har løftet laget.

– Han ser det beste i hver eneste spiller. Vi er alle veldig lykkelige for øyeblikket. Alle fra kokken til gartneren er lykkelige, det er helt fantastisk. Den største utfordringen i fotballen er relasjonene, og han har et godt forhold til alle, også de som sitter på benken. De ønsker å hjelpe til og kjempe for Ole, sier Solskjærs nye nøkkelspiller.

Pogba: – Vi stoler på Solskjær
Herreras midtbanekollega Paul Pogba opplever også en ny vår under Solskjærs ledelse. Franskmannen leverte målgivende pasning til Herrera, før han selv headet inn 2-0-scoringen.

Midtbanestjernen trekker i likhet med Herrera frem sine lagkamerater for å forklare sine gode prestasjoner.

– Dette var en nydelig seier. Det var en flott kamp av hele laget. Det var ikke lett, men vi klarte det. Vi er veldig fornøyd med denne seieren. Laget har hjulpet meg til å være den beste spilleren jeg kan være. Jeg gir alt for dem. De hjelper meg med både scoringene og de målgivende pasningene. Vi nyter å spille sammen, sier Pogba ifølge BBC, og roser samtidig vikarmanager Ole Gunnar Solskjær.

– Solskjær tok denne jobben fordi han kan vinne troféer. Han stoler på oss, og vi stoler på ham, slår han fast.

– Han er best i Premier League
BBC-ekspert Phil Neville mener Paul Pogba for øyeblikket er den beste spilleren i Premier League.

– Det var som å se Manchester United i gamle dager. Solskjær traff virkelig med taktikken. Og nå, under Solskjær, så kan jeg ikke se en bedre spiller i Premier League enn Paul Pogba. Det har vært en utrolig snuoperasjon for United, og mot Chelsea spilte de både med arroganse og vilje, oppsummer han.

Lik TV 2 Sporten på Facebook