NYSIGNERINGER: Både Stavanger Oilers og Vålerenga kan juble over nye ansikter i garderoben. Andreas Heier er klar for Oslo-klubben, mens amerikaneren Luc Snuggerud blir å finne på isen i DNB Arena.
NYSIGNERINGER: Både Stavanger Oilers og Vålerenga kan juble over nye ansikter i garderoben. Andreas Heier er klar for Oslo-klubben, mens amerikaneren Luc Snuggerud blir å finne på isen i DNB Arena. Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB Scanpix

Våpenkappløpet i gang blant topplagene

Sluttspillet i Get-ligaen nærmer seg med stormskritt, og kampen om «bøtta» blir tøffere og tøffere. Onsdag har Stavanger Oilers og Vålerenga forsterket laget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mens de fleste Getliga-lag har igjen sju kamper av sesongen, er våpenkappløpet for alvor i gang blant ligaens topplag. På søndag hentet Storhamar angrepsspilleren Troy Josephs.

Nå har Vålerenga og Stavanger Oilers fått inn nye fjes i spillerstallen.

Henter eks-Stjernenspiller

Vålerenga styrker angrepsrekka si med venstrevingen Andreas Heier, fra den svenske klubben IK Pantern. Heier har tidligere spilt i Stjernen, men forlot klubben til fordel for Allsvenskan-klubben i 2015.

– Heier er en sterk toveisspiller, som kommer til å være med på å styrke laget nå mot slutten av sesongen og inn mot sluttspillet, sier Espen «Shampo» Knutsen til Vålerengas egen twitterkonto.

25-åringen fra Fredrikstad har spilt 40 kamper for Pantern denne sesongen, hvor han har notert seg for 9 målpoeng i Allsvenskan.

Henter lagkameraten til Martinsen

Serietoeren bekreftet forrige uke at Dan Kissel er klar for en retur til sidissene fra og med neste sesong. Nå har klubben også forsterket backrekka si for årets sluttspill.

Luc Snuggerud er lagkompis med Andreas Martinsen i Rockford IceHogs i AHL, som er rekrutteringsligaen til NHL. Nå er den 23 år gamle amerikaneren klar for spill i DNB Arena.

– Det var ventet at Luc skulle etablere seg i NHL da han gikk ut av college. Slik har det ikke gått foreløpig, noe et par skader blant annet har bidratt til. Luc er nå frisk og spilleklar igjen. Han ønsker på dette tidspunktet å fortsette karrieren i Europa, forteller General manager i Oilers, Pål Higson, til oilers.no

Snuggerud ble valgt i runde fem i 2014 draftet, av Chicago Blackhawks. Han har fortsatt til gode å spille for NHL klubben.

– Luc er en offensiv back som er meget bra på skøyter og er god med puck. Han vil være med å generere enda mer offensiv kraft i laget, sier Higson videre.

Snuggerud ankommer Stavanger til helgen og vil være klar til spill så snart arbeidstillatelsen blir godkjent.

På torsdag, 13. februar kan du se Stavanger Oilers - Storhamar på TV 2 sport 2 fra 19.00