– I England kan de ikke den regelen

Newcastle styrte mot en kruttsterk borteseier, men langt ut i tilleggstiden headet Willy Boly inn 1-1 for Wolverhampton.

Se høydepunktene i vinduet øverst!

Fem minutter på overtid utnyttet Wolves-forsvareren klønete keeperspill av Martin Dúbravka og stanget inn utligningen.

Slovaken hadde ikke ballen i fast grep, men Boly hadde hendene rundt halsen på ham.

På sidelinjen var Newcastle-manager Rafael Benítez aldeles rasende.

– I England kan de ikke den regelen. Da kan sånt skje, sier spanjolen til BBC når han blir spurt om Boly skulle vært avblåst for angrep på keeper.

I intervju med Sky Sports litt senere er Newcastles manager noe mer tilbakeholden i kritikken mot dommeren.

Men desto mer mot egen keeper.

– Det var ikke veldig klart da jeg så reprisene. Vi må forsvare oss bedre. Boks ballen, og faren er over. I England vet vi at folk går i duell med keeperne. Du må være sterk nok, medgir Benítez.

Scoringen betyr at Wolverhampton er ubeseiret på sine fire siste Premier League-kamper. Klubben greide derimot ikke oppnå milepælen om å ta sin fjerde strake trepoenger på øverste nivå siden 1972.

Lenge virket Isaac Haydens scoring å bli avgjørende. Ti minutter etter pause sendte han fra skrått hold ballen midt i mål. Wolves-keeper Rui Patrício har vært bunnsolid denne sesongen, men i den situasjonen var ikke portugiseren på sitt beste.

Scoringen kom mot spillets gang. Wolverhampton hadde styrt banespillet fra start, men slet med å bryte ned et robust Newcastle-forsvar. Det gjorde at det i første omgang gikk lang tid mellom hver sjanse.

Vertene presset på, men virket ikke å få uttelling. I det 82. minutt prøvde Raúl Jiménez seg på en stupheading fra seks meter, men forsøket hadde ikke retning på mål. Så langt ut i overtiden dukket Boly opp og fikset 1-1.

Som nyopprykket ligger Wolves på 7.-plass med 39 poeng.

Newcastle har fått seg et realt løft i det siste, men måtte mandag se at en tredje seier på fire kamper ikke ble en realitet. Laget er nummer 16 på tabellen og står med 25 poeng. Det er ett poeng ned til Southampton under nedrykksstreken.