United-stjerne håper Solskjær får jobben

Anthony Martial håper at Ole Gunnar Solskjær blir værende utover kontraktsperioden. Selv ler kristiansunderen bort spørsmålet han får hver gang han møter pressen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Solskjærs pressekonferanse i vinduet øverst!

– Ting går veldig bra, og vi er veldig fornøyde. Jeg håper vi kan beholde ham, men det er ikke opp til oss, sier Martial til et samlet pressekorps forut Champions League-oppgjøret mot PSG – ifølge Manchester Evening News.

Tirsdag fra kl. 20.00: Se Manchester United-PSG på TV 2 Sport 1 eller Sumo!

Solskjær er på sin side lite villig til å diskutere mulighetene for å få jobben permanent.

På spørsmål om overbevisende seirer i de neste kampene mot PSG, Chelsea og Liverpool kan være en god søknad, har kristiansunderen en klar beskjed til journalistene.

– Det er for enkelt. Dere må endre manuset deres, for dere har så mange måter å stille det spørsmålet på. Det er noen måneder igjen av denne sesongen, og jeg skal gjøre det jeg kan for klubben, svarer 45-åringen.

– Mer uforutsigbart

Tirsdag kveld venter Solskjærs hittil største kamp som United-manager: PSG på Old Trafford. Dit reiser den franske serielederen uten Neymar, Edinson Cavani og Thomas Meunier.

Det kommer PSG til å merke, mener Uniteds managervikar.

– Det gjør det mer uforutsigbart for oss hvordan de kommer til å spille. Når du ser de tre angrepsspillerne deres hele sesongen, vet du hva du har i vente. Denne gangen må vi gjette litt, men vi har en god idé om hva de kommer med, varsler han.

Optimistisk foran gigakampen

Da han så trekningen i desember – bare dager før han på sensasjonelt vis fikk manageransvaret – satt han hjemme med sønnen Noah og tenkte «wow, for en utfordring».

Etter ti seirer på elleve kamper mener Solskjær at de røde djevlene ikke kunne vært bedre rustet til å møte et lag av PSGs kaliber.

– Vi har gitt oss selv en god mulighet med den inngangen vi har hatt til kampen. Vi har tro på oss selv, ser ut som et lag og er enige om hvordan vi skal gå inn i kampen. Om vi noen gang har muligheten til å møte en kamp på den måten, er det nå, slår han fast.

Overfor Manchester Uniteds TV-kanal bekrefter kristiansunderen at Antonio Valencia og Matteo Darmian er de eneste skadefraværene til første kamp mot PSG.

Tirsdag fra kl. 20.00: Se Manchester United-PSG på TV 2 Sport 1 eller Sumo!