VISTE FREM: Lindsey Vonn la ut et bilde av lagvenninnen Laurenne Ross, som pådro seg store blåmerker under tirsdagens super-G-renn.
VISTE FREM: Lindsey Vonn la ut et bilde av lagvenninnen Laurenne Ross, som pådro seg store blåmerker under tirsdagens super-G-renn. Foto: Lindsey Vonn Instagram

Vonn (34) viser frem blåmerkene etter fallet

Lindsey Vonn slapp med skrekken da hun falt under tirsdagens super-G-renn i Åre-VM. Nå viser hun frem blåmerkene hun pådro seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lindsey Vonn er inne i sin siste uke som alpinist på toppnivå, og kan se tilbake på en vanvittig karriere.

Tirsdagens VM-åpning, super-G, ble imidlertid en nedtur for den amerikanske jenta, som kjørte ut etter et stygt fall og havnet i sikkerhetsnettet.

– Jeg er sår og mørbanket nå, men kommer til å være klar for utforen, sa en litt nedstemt Vonn til TV 2 etter rennet.

Nå har den amerikanske stjernealpinisten tatt til Instagram for å vise frem blåmerkene hun pådro seg i fallet.

Vonn publiserte et bilde som viste han hun pådro seg et blått øye og skrubbsår i ansiktet.

BLÅTT ØYE: Lindsey Vonn viser frem blåmerkene og skrubbsår på Instagram. FOTO: Instagram.
BLÅTT ØYE: Lindsey Vonn viser frem blåmerkene og skrubbsår på Instagram. FOTO: Instagram.

Hun la også ut et bilde av lagvenninnen Laurenne Ross, som pådro seg store blåmerker og skrubbsår på rumpen etter sitt fall.

– Konsekvensene av våre fall på tirsdag. Kan ikke vente med å se hvilken farge merkene vil være i morgen, skriver Vonn under bildet der hun viser frem blåmerkene til Ross.

23-årige Mikaela Shiffrin vant en hundredelsstrid med italienske Sofia Goggia i rennet som innledet verdensmesterskapet i Åre og tok sin første mesterskapstittel i en av fartsdisiplinene. Hun holdt seg så vidt foran gjennom hele løypa og slo Goggias tid med to hundredels sekund tross en stor feil i nedre del av løypa.

– Det er jo ikke jeg som skal bli verdensmester i super-G. Det føles som en drøm. Jeg satset så mye at jeg nesten kjørte utenfor en port, sa Shiffrin til tyske ARD.

VM i Åre kan bli en gullfest for Shiffrin, som tidligere har tre strake VM-gull i slalåm og i fjor vant OL-gull både i slalåm og storslalåm. Men hennes triumf ble delvis overskygget av Vonns fall.

Ragnhild Mowinckel ledet på siste mellomtid, men endte på 6.-plass. Kajsa Vickhoff Lie ble nummer 13. Starten for tirsdagens renn ble for øvrig flyttet ned på grunn av kraftig vind i øverste del av den oppsatte løypa. Det er også svært kaldt i Åre.