IKKE POPULÆR: Oppførselen til Ole Kristian Selnæs har ikke gått ubemerket.
IKKE POPULÆR: Oppførselen til Ole Kristian Selnæs har ikke gått ubemerket. Foto: envertetcontretous

Klar melding til nordmannen fra fansen: – Gå bort, forræder

Ole Kristian Selnæs er ikke ønsket av fansen i Saint-Étienne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Kristian Selnæs ble kanskje benådet av ledelsen i AS Saint-Étienne etter at han hadde prøvd å tvinge fram en overgang fra klubben.

Men han er åpenbart ikke tilgitt av fansen.

Ved inngangen til Saint-Étiennes treningsbane har det blitt hengt opp en banner med budskapet «Gå bort, forræder!». Deler av skriften er fargelagt med fargene til det norske flagget.

Bærer ikke nag

Banneret er signert «The Magic fans mot moderne spillere», og er etter alt å dømme et tegn på at Selnæs ikke er særlig ønsket i klubben lengre etter hendelser den siste uken.

Det bunner i at Selnæs forlot treningsleiren med laget og løy om årsaken. Han skal selv ha sagt at han dro hjem grunnen sykdom, men den franske avisen L'Équipe hevder han prøver å tvinge fram en overgang.

Trønderen skal etter det TV 2 erfarer ønske seg bort fra Saint-Étiennes til fordel for den kinesiske klubben Shenzen, som nylig rykket opp til Kinas øverste divisjon.

– Ole Selnæs kom og unnskyldte seg for oppførselen sin. Det var logisk for meg å ta ham med på treningsleir, men spilleren var preget av situasjonen. Jeg vet ikke hva som skjer i fremtiden, men jeg bærer ikke nag, uttalte Saint-Étiennes-trener Jean-Louis Gasset på en pressekonferanse fredag, i følge VG.

Kan fremdeles dra

TV 2 har fått opplyst at Selnæs er blitt forespeilet en treårskontrakt som vil sikre ham over 100 millioner kroner.

Det franske overgangsvinduet stengte natt til fredag, men det kinesiske er fortsatt åpent frem til 28. februar. Dermed har Selnæs fremdeles mulighet til å forlate Saint-Étiennes, noe det ser ut som både han og klubbens tilhengere ønsker på nåværende tidspunkt.