Fikk skøyte i ansiktet: – Så mange sting at man ikke fikk talt dem

Manglerud-spiller måtte ut med skrekkskade.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storhamar - Manglerud Star 3-4

Se hva som skjedde da Johansen fikk skøyten i ansiktet i vinduet øverst.

Manglerud Star slo torsdag kveld Storhamar for første gang siden januar 2017. Det ble avgjort på overtid og mye dramatikk, men for Marius Johansen ble det en dramatisk kveld på en litt annen måte.

Han reiste fra CC-amfi med et dypt kutt i ansiktet og én tann mindre i munnen.

Fikk skøyte i ansiktet

13 minutter ut i første periode gikk Manglerud-spilleren i bakken og tok seg til ansiktet. Isen ble etter hvert full i blod og Johansen forlot kampen blødende.

– Får han skøyten til Hafsmoe i ansiktet? Ja, det er det som skjer. Uff, det der gjør vondt. Uheldig begge to. Ikke pent. Vi får håpe det går bra med Marius Johansen, sier TV 2s kommentator Dima Smirnov i det TV-bildene zoomet inn på Johansen.

Johansen ble lappet sammen midt under kampen.
Johansen ble lappet sammen midt under kampen.

På TV-bildene kunne man se at Johansen sto oppreist da Storhamar-spiller Jonathan Hafsmoe foran ham falt. Den ene foten til Hafsmoe gikk opp i hodehøyde på Johansen og skøyten traff ham i ansiktet.

Det resulterte i et kutt fra munnviken og opp mot kinnbeinet.

Johansen fikk legehjelp på stedet. Kuttet var såpass stort og dypt at det måtte et uvisst antall sting til.

– Det var så mange sting at man fikk ikke talt dem. Såret er både dypt og langt, så man ser nesten litt igjennom, forklarer daglig leder i Manglerud Star, Cecilie Olsen etter kampen.

Mistet tann i sammenstøtet

20-årige Johansen fikk rask legehjelp noe som hjalp situasjonen og kan gjøre at han kommer raskt tilbake etter skrekkskaden. Olsen forteller at Mangelerud-spilleren er ved godt mot.

Marius Johansen måtte sy mange sting etter sammenstøtet med skøytet.
Marius Johansen måtte sy mange sting etter sammenstøtet med skøytet.

– Det går relativt greit og han har ikke store smerter for øyeblikket. Men han mistet en tann også, så jeg tror det var det som var det verste og gjorde mest vondt, sier Olsen.

Hun forteller at Johansen ikke har opplevd lignende tidligere.

– Han har kun hatt små kutt tidligere. Han fikk seg et nå i sist kamp, men det var bare et lite kutt som måtte stripses. Det var ikke slik som dette kan du si.

Søndag tar Manglerud i mot Stavanger Oilers i Manglerud ishall. Den kampen mister Johansen definitivt. Deretter er det to uker kampfri, og Olsen og resten av Manglerud-gjengen håper Johansen er tilbake etter friperioden.

– Det kommer litt an på hvordan såret gror. Men dersom det gror greit, tror og håper vi at han er klar igjen da, sier Olsen.