Millwall sendte Everton ut

Milwall sendte Premier League-klubben Everton ut av FA-cupen lørdag. Laget fra nivå to vant 3-2 langt ut i tilleggstiden.

Millwalls Murray Wallace og lagkameratene på Millwall jubler etter det tredje målet mot Everton. Foto: Eddie Keogh

​Avgjørelsen falt fire minutter på overtid. Et frispark ble slått inn i 16-meteren og headet ned av en Millwall-spiller. Ballen endte opp hos Murray Wallace, som sørget for cupbomben med sin 3-2-scoring.

​Millwall ligger på 19. plass i championship, mens hardtsatsende Everton er nummer elleve i Premier League.

Gjestene fra Liverpool ledet to ganger. Først etter scoring av Richarlison like før pause, deretter da Cenk Tosun satte inn 2-1 etter 72 minutter. Det holdt likevel ikke.

Bare minutter etter Tosuns mål slo hjemmelaget tilbake med et svært kontroversielt mål. Et skudd traff Jake Cooper og gikk i mål. Everton-spillerne ropte febrilsk på hands, men fikk ikke gehør hos dommeren.

Langt ut i overtiden ble altså marerittet komplett for gjestene da Wallace sørget for ville jubelscener på The Den i London.