MMA-McGregor med hyllest av Solskjær

– Han er en spesiell mann, sier Conor McGregor om Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United står med åtte strake seirer under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Den foreløpig siste kom med 3-1 over Arsenal i FA-cupens fjerde runde fredag.

Se sammendrag i Sportsnyhetene øverst!

Manchester United-manageren hylles nå i England for måten han har snudd opp ned på Manchester United-laget man så på slutten av José Mourinhos regjeringstid.

Laget sammenlignes med det Manchester United som Solskjær selv var en del av.

MMA-stjernen Conor McGregor har nå meldt seg på i hyllesten av nordmannen.

– Ole Gunnar Solskjær er en spesiell mann. Manchester Uniteds superinnbytter, både som spiller og manager. Utrolig! Du kan føle lidenskapen han har for klubben og historien. Han strålte med stolhet når han snakket om angrepsfotballen til laget gjennom en årrekke. Fortid og nåtid! Wow, skriver McGregor på Twitter.

Iren har også delt et sitat fra Solskjær etter seieren mot Arsenal, der Manchester United-manageren trekker frem lagets 2-0-mål på Emirates.

– Det var en klassisk Manchester United-kontring. Det er mange eksempler på akkurat det mot Arsenal. Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo, Ji-Sung Park… Vi viste dem video av dette, sier Solskjær, ifølge The Independent.

– Hvis du ser på historien og kampene mot Arsenal, så scoret til og med jeg i 1997 etter et hjørnespark for Arsenal. Alle husker det klassiske Champions League-målet med Park, Rooney og Ronaldo, fortsetter Ole Gunnar Solskjær, som er lånt ut fra Molde for resten Premier League-sesongen.

Også TV 2-kommentator Øyvind Alsaker er mektig over det Solskjær har vist som Manchester United-manager på drøyt én måned.

– Solskjær er tro mot sin idé. Romelu Lukaku og Alexis Sánchez inn for Marcus Rashford og Anthony Martial og leverer. En kamp som vekker minner til Fergie-tiden. Arsenal har mye ball og styrer, men er fryktelig uryddige og slurver defensivt. Dette utnytter United effektivt, først og fremst fordi Paul Pogba er ekstremt dyktig i de avgjørende situasjonene. Han har vunnet alle kamper, slått Tottenham og Arsenal borte, satt laget, tryggheten tilbake, nøkkelspillerne blomstrer. Alle piler peker opp, slår Alsaker fast.

Manchester United møter Burnley hjemme i Premier League tirsdag, før to ligakamper borte mot Leicester og Fulham. Så kommer hjemmekamper mot Paris Saint-Germain i Champions League og Liverpool i Premier League.

Det er tre poeng opp til fjerdeplass for Solskjær og Manchester United.