Neymar forlot banen med skade – Manchester United-kampen kan være i fare

PSG-stjernen Neymar måtte forlate banen med skade i cupkampen mot Strasbourg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se overtråkket i Sportsnyhetene øverst!

Neymar hinket av banen for Paris Saint-Germain etter en times spill i 2-0-seieren over Strasbourg i cupen onsdag kveld.

På bildene så det ut til at Neymar tråkke over på høyrebeinet. Champions League-oppgjøret mot Manchester United kan være i fare, rapporterer nyhetsbyrået AP.

Neymar signaliserte umiddelbart til trener Thomas Tuchel etter overtråkket.

Neymar hinket av banen med tydelige smerter i sin høyre fot. TV-bildene viser at Neymar tok til tårene da han forlot banen.

PSG skriver i en melding på sine nettsider natt til torsdag at de første undersøkelsene er gjort og at det dreier seg om en skade femte metatarsalbein, men av videre behandling vil avhenge av utviklingen de neste dagene.

Det franske hovedstadslaget skriver at de holder alle muligheter åpne.

Ifølge den franske radiokanalen RMC har Neymar pådratt seg en lignende skade som holdt ham ute fra februar og ut sesongen i fjor. Da ble Neymar skadet like før åttedelsfinalen mot Real Madrid. Den gangen måtte den brasilianske superstjernen gjennom en operasjon.

Paris Saint-Germain har gjort det til vane å vinne alle hjemlige turneringer i Frankrike, men laget gikk på et sjokktap i ligacupen tidligere denne måneden.

I cupen akter ikke PSG å snuble, og Edinson Cavani og Ángel Di María sto for målene da Strasbourg ble slått 2-0.

I en annen cupkamp onsdag hyllet Caen-tilhengerne Emiliano Sala, som er savnet og fryktes omkommet i en småflyulykke. Sala spilte for klubben på en leieavtale i 2015.

Yacine Bammou, som også spilte med Sala i Nantes, scoret det første målet da Viry Chatillon fra nivå seks ble slått 6-0. Han pekte mot himmelen etter scoringen.

– Han var en nær venn av Sala, og han er svært preget av hendelsen, men han krevde å få spille, sa trener Fabien Mercadal.

Nantes skulle ha spilt cupkamp onsdag, men den er på grunn av ulykken utsatt til søndag.