Fotballryktene: – Ettertraktet Chelsea-talent i møte med Liverpool

Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi skal være aktuell for Liverpool.
Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi skal være aktuell for Liverpool. Foto: Eddie Keogh
De røde fra Merseyside skal være interessert i det Bayern München-aktuelle stortalentet. Her er dagens fotballrykter

Chelsea-unggutten Callum Hudson-Odoi har i lengre tid vært koblet til Bayern München, som skal ha lagt inn flere bud på spilleren i løpet av januar, det siste på om lag 400 millioner kroner. Tyske Bild melder nå at Liverpool-representanter skal ha vært i et møte med Hudson-Odoi og agenten hans, broren Bradley, tidligere denne måneden. Det gjenstår å se om Liverpool vil by over Bayerns 400 millioner.

Arsenals midtbanespiller Aaron Ramsey har i lengre tid blitt linket til Juventus. Tidligere har det vært snakk om en overgang etter at kontrakten hans går ut i sommer, men ifølge Independent kan overgangen skje allerede i januar dersom Arsenal klarer å fullføre låneavtaler for Barcelonas Denis Suarez og James Rodriguez, som for tiden er på lån fra Real Madrid til Bayern München.

Landslagskaptein Stefan Johansen skal være på vei til tyrkisk fotball og storklubben Fenerbache, skriver tyrkiske NTV Spor. Johansen har slitt med spilletid i Fulham denne sesongen, og det virker svært sannsynlig at han beveger på seg før vinduet stenger.

Arsenal skal ha forhørt seg med Manchester United om et mulig lån for midtstopperen Eric Bailly, melder Daily Mail. Arsenal-manager skal ha ønsket seg stopperen på lån ut sesongen, med mulighet for å gjøre avtalen permanent senere. Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal ha avslått Arsenals framstøt.

Ajax-stjerneskuddet Frenkie de Jong skal ha bestemt seg for en overgang til Barcelona. Den unge nederlenderen har lenge vært koblet til både PSG og Manchester City, men spillerens agent skal nå ha informert klubbene om at han velger Barcelona. Overgangssummen skal ligge på rundt 730 millioner kroner, melder Marca.

Juventus' argentinske superstjerne Paulo Dybala skal være aktuell for en overgang til Real Madrid i sommer. Juventus skal kreve rundt en milliard norske kroner for angripere, skriver The Sun.

Tyske Bild melder at Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha skal være aktuell for Borussia Dortmund. Zaha er tenkt som en erstatter for Christian Pulisic som tidligere denne måneden ble klar for Chelsea fra sommeren av.

Tidligere Manchester United-manager Jose Mourinho hevdes å være aktuell for PSG. Portugiseren skal ha vært i et møte med klubbens sjef Nasse Al-Khelafi da han besøkte Qatar for å være med i studio hos BeIn Sport, ifølge The Sun.

Newcastle-manager Rafael Benitez er ikke fornøyd med backingen han får fra klubben på overgangsmarkedet. Ifølge The Telegraph kan spanjolen forlate klubben til sommeren dersom han ikke får de to signeringene han ba om før overgangsvinduet.

The Mirror melder at Atlanta United-spilleren Miguel Almiron står først på Benitez' ønskeliste. Spanske AS melder at Newcastle har lagt inn et bud på i underkant av 50 millioner kroner for å låne Atletico Madrids portugisiske ving Gelson Martins.

Både Manchester United og Tottenham skal være interessert i PSVs 21 år gamle ving Steven Bergwijn, melder The Sun.

Chelsea kjemper en kamp mot klokka for å få på plass en låneavtale for Gonzalo Higuain dersom han skal få sin debut mot Tottenham i semifinalen i ligacupen på torsdag. Sky Sports melder at Higuian vil ankomme London onsdag.

Med Higuain på vei ut jobber AC Milan med å få inn spissensasjonen Krzysztof Piatek. 23-åringen har denne sesongen scoret 13 Serie A-mål etter overgangen til Genoa i sommer.

Lik TV 2 Sporten på Facebook