Trond Sollied er ferdig som trener i Lokeren.

Klubben skriver på sitt nettsted at 1-4-tapet mot Eupen lørdag kveld tvang den til å gjøre endringer.

Nyheten kommer kun litt over to måneder etter at Sollied ble presentert som Lokeren-trener. Det var første trenerjobb på fem år for den rutinerte nordmannen.

59-åringen fikk ti kamper for den belgiske klubben. Der ble det kun to serie under nordmannens ledelse. Et uavgjort og syv tap var fasiten på resten av kampene.

Gårsdagens 1-4-tap for Eupen ble Sollieds siste kamp som trener for klubben.

Lokeren ligger sist i den øverste divisjonen i Belgia. Da Sollied tok over lå klubben på nest sisteplass.

Klubben har ennå ikke bekreftet nyheten på sin nettside, men det meldes fra belgiske medier at Glen De Boeck tar over trenerrollen fra mandag.

Da Sollied tok over Lokeren sent i oktober, bedyret han at han langt ifra hadde ligget på latsiden i de fem årene uten trenerjobb.

– Det stemmer at jeg hadde min siste trenerjobb tilbake i 2013. Men vær så snill, det betyr ikke at jeg har gitt meg med fotball. Snarere tvert imot. Jeg har fulgt internasjonal fotball og spesielt den belgiske ligaen. Det har nesten vært som en fulltidsjobb, sa Sollied i et intervju med Lokerens hjemmeside.

– Den siste tiden har jeg har virkelig savnet å være tilbake på banen sammen med spillere som går på jobb. Jeg kjenner selvsagt til Sporting Lokeren, men kun fra avstand. Fra og med idag starter jeg arbeidet med å bli kjent med spillerne og støtteapparatet, slo Sollied fast den gangen.