King avsluttet måltørken i Bournemouth-seier

Joshua King scoret endelig etter ni strake seriekamper uten mål da Bournemouth vant 2-0 hjemme mot West Ham.

I Bournemouth startet King som vanlig for vertene. Nordmannen var hele tiden bevegelig på topp, og etter 53 minutter kunne han se lagkamerat Callum Wilson sette inn 1-0.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst!

Et halvt minutt på overtid skulle King endelig få sin etterlengtede scoring. David Brooks ble spilt fri på høyresiden. Han slo inn til den norske landslagsspissen, som fra drøye seks meter fikk en enkel oppgave med å sette inn 2-0.

Det var Kings første scoring siden han nettet mot Arsenal i slutten av november. Han hadde hele ni kamper uten mål. Så langt står han med seks mål denne sesongen.

Bournemouth innehar 12.-plassen. Det er elleve poeng opp til Arsenal på 6.-plass.

Mange andre lag var også i aksjon i Premier League lørdag. Southampton slo Everton 2-1 etter scoring av James Ward-Prowse og selvmål av Lucas Digne. Gylfi Sigurdsson scoret for Everton.

Mohamed Elyounoussi var ikke i kamptroppen til «The Saints».

Newcastle tok imot walisiske Cardiff. Hjemmelaget åpnet best, og halvveis i første omgang tok forsvarer Fabian Schär ansvar. Etter et langt raid scoret sveitseren sitt første Premier League-mål etter ankomsten i 2018. Etter hvilen doblet samme mann ledelsen, før Ayoze Perez prikket inn sluttresultatet til 3-0.

Watford spilte 0-0 hjemme mot Burnley.