Zucca-dobbel i Rangers-tap

Mats Zuccarello sto for to av målene da New York Rangers møtte Columbus Blue Jackets i NHL søndag. Det ble nok et tap for Rangers, som måtte se seg slått 5–7.

Se Zuccas scoringer i Sportsnyhetene i vinduet øverst!

New York Rangers, som har tapt flere kamper enn de har vunnet i ordinær spilletid denne sesongen, jaktet søndag sin andre seier på rad da de møtte Columbus Blue Jackets på Nationwide Arena i Ohio søndag.

Seieren Rangers tok i derbyet mot New York Islanders lørdag, smakte utvilsomt godt for Mats Zuccarello & co., men søndag ble det nok en nedtur for laget. Zuccarellos to scoringer i kampen ga håp om innhenting og ny seier, men hjemmelaget ble for sterke denne gangen.

Forspranget øker

Kampens første scoring kom fra New York Rangers-spilleren Ryan Strome etter drøye fire minutter. 30 sekunder senere utlignet Artemi Panarin for Jackets, før hans lagkamerat Anthony Duclair satte en nettkjenning like før det hadde gått ni minutter. Om lag to minutter før første pauseprat utlignet Chris Kreider for Rangers til 2–2.

Det var først på tampen av den andre perioden det ble satt mål, og i løpet av seks minutter ble det satt fire nettkjenninger. Cam Atkinson serverte et mål i 14. minutt for Jackets, før lagkameraten Lukas Sedlak kom med 4-2-scoringen fire minutter senere. Minuttet før slutt satte Mats Zuccarello pucken i mål for Rangers, som er hans andre på to kamper. Bare to sekunder før dommeren blåste til pause ble forspranget til Jackets ytterligere økt til 5-3 Rangers da Nick Foligno scoret for hjemmelaget.

To mål fra Zuccarello

I tredje periode sørget David Savard for nok en Jackets-scoring. Etter ti målfattige minutter kommer Mats Zuccarello med nok en scoring, denne gangen uassistert, før lagkameraten Jimmy Vesey også serverer en nettkjenning nesten to minutter senere. På stillingen 5–6 var det håp, men Rangers klarte aldri å hente inn forspranget til Jackets. Forspranget ble ytterligere vanskelig å ta igjen når Foligno kommer med nok en scoring for Jackets to minutter før kampens slutt.

Mats Zuccarello fikk 23 minutter og 34 sekunder på isen.

Rangers har tapt 20 og vunnet 18 kamper i sin divisjon så langt i sesongen. I tillegg har de 7 overtidspoeng, som enten har kommet fra forlegning eller straffeslag.